Ervaren Calculator Technieken (m/v)
Konvert Office Brugge
Brugge, BE
6 dagen geleden

Profiel

In de eerste plaats sta jij als calculator in voor het berekenen van een correcte offerte voor de projecten die aan jou worden toegewezen.

Je zorgt voor een doordacht economisch inzicht op basis van verkregen meetstaten, bestek en plannen voor de opbouw van installaties van HVAC en sanitair.

Je staat hiervoor ook in nauw overleg met jouw collega's van de uitvoering en de technisch directeur. Daarnaast ben jij ook verantwoordelijk voor het opmaken van nauwkeurige inschattingen en offertes voor bepaalde onderhoudswerkzaamheden.

Dit in het kader van jaarlijks besproken raamcontracten voor enkele grote klanten. In een latere fase kan ook op jouw advies gerekend worden voor een juiste prijsbepaling voor het luik technieken in het kader van ontwikkelingsprojecten in voorontwerp.

Aanbod

De hoeveelheid materialen en het aantal werkuren voor het project inschatten. De eenheidskost van elke uitvoeringsfase berekenen en de prijsraming voor de globale uitvoering van het project opmaken.

De kostprijs van een werf berekenen, de uitgaven controleren en de prijzen actualiseren. De gedetailleerde lijst, per post, van de uitvoering van het project opstellen.

De voorraad opvolgen, tekorten vaststellenBestellingen plaatsen. Het bouwdossier analyseren (architectendossier, plannen, bestek, aanbesteding, .

 • Leveranciers of dienstverleners selecterenOnderhandelen over contractvoorwaardenDe geleverde diensten of producten controleren.
 • Het dossier voor de projectuitvoering (technische processen, methodes, plannen, ...) voorbereiden. Metingen op de werf uitvoeren (afmetingen, oppervlakten, volumes, locatie, .

 • Je geniet van een familiale werksfeer, met een mentor die je bijstaat en begeleidt. Je geniet van 32 vakantiedagen (VT), vastgelegd volgens het collectief bouwverlof.
 • Uiteraard wordt dit aangevuld met een aantrekkelijk loonpakket.

  Vereiste kwalificaties

  Je behaalde een technische master (industrieel of burgerlijk ingenieur.) zoals elektromechanica, klimatisatie, ... . Het is een must dat je reeds gelijkaardige ervaring kan voorleggen! Je combineert sterke analytische vaardigheden met goed commercieel inzicht.

  Je staat communicatief sterk in je schoenen en denkt steeds aan het grotere geheel. Bij strakke deadlines komen jouw stressbestendigheid en resultaatgerichtheid duidelijk naar boven.

  Je spreekt zeer goed Nederlands. Je hebt kennis Revit.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier