ACCOUNT MANAGER TRUCKS AND TRAILER PARTS
Hays Brugge
Poperinge, W Flanders, BE
6 dagen geleden
source : Monster

ACCOUNT MANAGER M / V VDL WEWELER - COLAERT REGIO POPERINGE VDL Weweler-Colaert te Poperinge, onderdeel van de VDL Groep, is een marktgeoriënteerd bedrijf dat wereldwijd actief is op het gebied van productie & distributie van blad-

en paraboolveren en onderdelen voor bussen, truck en trailers. Dankzij een sterk geautomatiseerd productie apparaat, een focus op kwaliteit, een uitgebreid product assortiment en een hoge servicegraad behoren ze tot de marktleiders op de Europese after market (AM).

Daarnaast ontwerpen en produceren ze ook veren voor de eerste montage markt (OEM). De strategie van het bedrijf is erop gericht om in het OE marktsegment verder te groeien.

Om de doelstellingen te realiseren gaan ze over tot de aanwerving van een Accountmanager.

 • Internationaal bedrijf, wereldwijd actief en marktleider
 • Technisch Commercieel
 • Communicatief en Proactief Als Account Manager ben je verantwoordelijk voor de opvolging van de klantenportefeuille in jouw toegewezen regio.
 • Je volgt je klanten op, introduceert nieuwe producten en genereert extra business. Daarnaast doe je actief aan prospectie om het dealernetwerk uit te breiden.

  Je klantenportefeuille bestaat voornamelijk uit bedrijven actief in trucks en trailers parts, vrachtwagenconstructeurs en vrachtwagengarages.

  Je bent steeds alert voor nieuwe opportuniteiten op de markt en je communiceert deze intern. Verder ben je betrokken bij klantenevenementen en beurzen en ben je in staat technische opleiding te geven aan klanten.

  In deze functie rapporteer je aan de sales manager België. De ideale kandidaat voor deze job als Account Manager genoot een commerciële opleiding en kan een gelijkaardige werkervaring voorleggen.

  Technische affiniteit met automotive is een must. Je drukt je vlot uit in het Frans. Bovendien ben je communicatief sterk, denk je oplossingsgericht en ben je technisch aangelegd.

  VDL Weweler-Colaert is een internationaal georiënteerd bedrijf dat deel uitmaakt van een sterke industriële groep. Er heerst een no-

  nonsens cultuur en een dynamische werksfeer. Naast een aangename verlofregeling wordt voor deze functie ook een competitief loonpakket voorzien.

  Op zoek naar een job als Account Manager bij internationale marktleider? Verstuur je CV online of neemt telefonisch contact op met Ann Fossé van Hays Sales Brugge via 050 47 20 41.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier