Technieker
Manpower
Tienen
1 dag geleden

Job Description

Als mecanicien sta je in voor het onderhoud en het uitvoeren van herstellingen aan hoogtewerkers.

Je verhelpt zowel mechanische als elektrische problemen. Daarnaast sta je in voor het uitvoeren van klein of groot onderhoud.

Client Description

Manpower Permanent Placement is de selectiedivisie van Manpower die professionals verderhelpt in de zoektocht naar een nieuwe vaste job.

Ben jij technisch aangelegd die op zoek is naar een vaste job en heb je ervaring met het onderhoud en uitvoeren van herstellingen aan hoogtewerkers?

Dan zijn we op zoek naar jou !

Candidate Profile

Je hebt bij voorkeur een diploma in de richting van mechanica, elektro-mechanica of elektrotechnieken. Bij voorkeur heb je ervaring met hoogtewerkers.

Je bent een teamplayer en je werkt graag samen in team. Verder ben je bereid te werken in een atelier en op verplaatsing.

Client Offer

Onze klant biedt een vast contract aan.

Het loon is bespreekbaar naargelang ervaring en je komt terecht in een leuk team.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier