Technieker Generatoren & groot Rollend Materieel - VAST CONTRACT
Manpower Belgium
Waregem, BE
5 dagen geleden

Bedrijfsomschrijving

Manpower Permanent Placement is de werving- en selectiedivisie van Manpower. Wij bieden ambitieuze starters en ervaren professionals een nieuwe wending in hun carrière.

Met een absolute focus op onze kandidaat bieden we de boeiendste jobs aan onder een onmiddellijk vast contract.

Voor een Familiebedrijf actief in verhuur en herstellingen van groot rollend materieel, generatoren en compressoren, zijn we op zoek naar een gedreven (m / v) Technieker.

Functieomschrijving

Als technieker zal je jou direct op je plaats voelen bij deze KMO. Je bent geen nummer en het persoonlijk contact staat centraal bij deze firma.

Je komt terecht in een technisch team van een 8-tal medewerkers. In de eerste plaats zal je meehelpen aan de diverse herstellingen van rollend materieel, wielladers, heftrucks, generatoren en compressoren.

Je werkt voor 80% vanuit de werkplaats zelf te Waregem. Verder ga je sporadisch op locatie voornamelijk voor depannages en herstellingen.

Functie-eisen

Je beschikt bij voorkeur over een technisch diploma of hebt reeds ervaring als technieker. Dit hoeft niet per se in de sector zijn van rollend materieel maar dit is wel mooi meegenomen.

Verder hou je van een job met veel afwisseling en kan je zelfstandig werken.

Arbeidsvoorwaarden

Een onmiddellijk vaste job, binnen een stabiel bedrijf met toffe collega’s. Een aantrekkelijk loon aangevuld met extralegale voordelen.

Verloning die ligt tussen de 14 à 17,5 euro per uur, al naargelang jouw ervaring. Je hebt ook de kans op een bedrijfswagen van de firma aangevuld met extra legale voordelen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier