Senior dossierbeheerder
Le Grand & Associates
Aalst, BE
5 dagen geleden

Le grand and Associates, gespecialiseerd in Accountancy & fiscaliteit, gaat voor een groeiend kantoor uit Aalst op zoek naar een gedreven dossierbeheerder / boekhouder die wil meegroeien met het kantoor.

Onze klant is een multidisciplinair accountantskantoor met een interessant en uiteenlopend cliënteel. Binnen het kantoor komt de band met de klant op de eerste plaats.

Wat zal je doen?

Bij voorkeur heb je al een aantal jaar relevante ervaring en ken je dus de kneepjes van het vak. Je zal een junior begeleiden tijdens de voorbereiding van de boekhouding van jouw klantenportefeuille .

Je gaat actief aan de slag en ziet risico’s / opportuniteiten waar er zijn. Je werkt niet op automatische piloot maar denkt na over jouw dossiers.

Toon je resultaten? Dan krijg je de opportuniteit om uitdagendere opdrachten voor jouw rekening te nemen.

Je draagt de eindverantwoordelijkheid inzake de fiscale aangiftes, balans, eindejaarsafsluiting,

Je bent gedreven, wat nog meer?

 • Je beschikt over een hoger diploma in een economische richting (Accountancy-Fiscaliteit of een master in een economische richting)
 • Je hebt minstens 5 jaar relevante ervaring binnen de fiduciaire wereld
 • Je wilt geen nummer zijn, maar werkelijk je persoonlijke steentje bijdragen aan het kantoor
 • Je kan rekenen op de volgende voordelen :

 • Je kom terecht in een jonge groep die kwaliteit voorop zet. Je staat dichtbij het management en wordt nauw betrokken bij de organisatie op zich.
 • Vind je familie en vrije tijd uiterst belangrijk? Geen probleem. Je krijgt maar liefst 32 vakantiedagen én flexibele werkuren . Fijn hé?
 • Je kan rekenen op een aantrekkelijk loon in combinatie met the full package’ : bedrijfswagen, tankaart, verzekeringen, netto-onkostenvergoeding,
 • Je krijgt de mogelijkheid om je verder bij te scholen en je kennis ook over te hevelen naar minder ervaren collega’s. Opleidingen worden zowel verzien in het kantoor zelf als op verplaatsing.
 • Je blijft up-to-date volgens eigen interesses.

 • Het kantoor is gelegen in een filevrije omgeving en in een supermodern gebouw.
 • Vink je bovenstaande af? Solliciteer dan snel!

  Ben je enthousiast? Solliciteer dan nu via mail ! Shauni & Eva contacteren jou daarna in alle discretie.

  Is dit niet helemaal wat jij zoekt? Neem dan zeker een kijkje op onze website voor meer vacatures () of bel ons op 09 352 00 29

  Discretie verzekerd

  Keywords : dossierbeheerder / accountant / boekhoudkantoor / fiduciaire / tax / fiscaliteit / boekhouder / accountancy / boekhouding / belastingconsulent / ervaren / senior / Fiscalist / IAB / BIBF / accountantskantoor / expert / management / verantwoordelijkheid / uitdaging / accountancy / Oost-Vlaanderen / Aalst

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier