Internal Technical Sales support NL (m/v)
Konvert Interim Veurne
Veurne, BE
4 dagen geleden

Profiel

De commerciële service aan onze klanten en verdelers staat in jouw job centraal. Je informeert hen, verstrekt advies en beantwoordt hun veelal technische vragen.

Daarnaast volg je actief de projecten op, je stelt de meest gunstige projectoplossing voor uit de beschikbare systemen. Je berekent en stelt projectgebonden offertes op.

Je ondersteunt de vertegenwoordigers die actief zijn in hun regio en zorgt voor een vlotte opvolging van de lopende projecten en offertes.

Ten slotte houd je het CRM-systeem up to date.

Aanbod

Documentatie zoeken, doorsturen of beheren. Bestellingen, stocks, terugzending van producten beheren en opvolgen. Documenten coderen, klasseren en archiveren.

Vergaderingen van de projectgroep organiserenVerslagen opstellen. Technische documenten afdrukken (plannen, maquettes, technische fiches, .

 • Klanten en opdrachtgevers informeren over de vordering van hun dossier en verslagen, vorderingsstaten, tijdspaden, .
 • doorsturen. Documenten invoeren en de lay-out verzorgenDocumenten doorsturen en klasseren Je komt terecht in een uitdagende functie binnen een bedrijf waar innovatie en groei voorop staan.
 • Je krijgt een competitief salarispakket aangepast aan jouw kennis, competenties en ervaring.

  Vereiste kwalificaties

  Je hebt een (technische) Bachelor en / of een aantal jaar ervaring in een technisch commerciële rol. Je hebt affiniteit met de bouwsector.

  Een goede talenkenniskennis Nederlands is vereist. Je hebt kennis van een CRM-systeem. Verder ben je een enthousiast en communicatief persoon die klantgericht is ingesteld.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier