Officier master in de ingenieurswetenschappen
La Défense
Brussel, BE
19 uur geleden

Je wordt aangenomen als student / e in de ingenieurswetenschappen met het oog op een loopbaan als officier in technische of commando- en managementfuncties van waaruit je in staat bent om zeer specifieke vragen te kunnen beantwoorden.

Je loopbaan begint met een universitaire opleiding van 5 jaar aan de Koninklijke Militaire School (KMS) te Brussel met als mogelijke specialiteiten structure, mobility and propulsion’ of network enabled capabilities’.

Deze studies worden aangevuld met een sportieve- en militaire vorming. Daarnaast zal je ook moeten slagen in een examen Frans.

Na deze studies wacht je nog een opleiding in functie van de door jou gekozen specialiteit binnen Defensie. Zo word je optimaal voorbereid om een belangrijke pion te zijn in de operationaliteit van het militair materieel en bij uitbreiding Defensie.

50001)

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier