Onderhoudstechnieker - 2 ploegen (regio Eeklo)
AGO Jobs & HR
Lembeke, Oost-Vlaanderen, België
1 dag geleden
source : Jobat

Voor onze klant, een voedingsbedrijf in de regio van Eeklo, is AGO Technics op zoek naar een technieker die in 2 ploegen wenst te werken.

Het doel is om technische werken uit te voeren aan machines in de inpak-afdeling.Meer concreet heb je volgend takenpakket : - Technische storingen los je snel en efficiënt op- Je voert preventieve onderhouden uit - Installaties help je mee om te bouwen- Je denkt actief mee en zoekt naar technische verbeteringsacties, vervolgens werk je deze uit en help je mee in de realisatie hiervan- Soms worden er nieuwe projecten opgezet, jij helpt mee in de realisatie hiervan.

Je stelt hiervoor bijvoorbeeld de nieuwe machines in en stelt deze ook af.Voor de invulling van deze vacature zoeken we iemand met een technisch diploma, bij voorkeur in de elektromechanica, elektriciteit, mechanica of procestechnologie of heb je reeds ervaring opgebouwd als technieker.

Belangrijk is dat je gepassioneerd bent door techniek en een brede kennis hiervan hebt.Het is een voordeel wanneer je een goed inzicht hebt in pneumatica en mechanische componenten.

Daarnaast heb je nog een extra streepje voor wanneer je ervaring hebt met procestechnologie en PLC sturing.Je werkt in een voedingsbedrijf, dit wil zeggen dat je extra aandacht besteed aan orde, netheid, veiligheid en hygiëne.

Tot slot ben je bereid om in 2 ploegen te werken. Je werkt specifiek van 5u - 13u en van 13u - 21u.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier