Teamleader weekendploeg machinepark
Colruyt Group
Halle, Vlaams-Brabant, BE
15 uur geleden
source : Jobat

Om te garanderen dat het machinepark ook in het weekend gesmeerd draait, zoeken we bij Colruyt Group een extra leidinggevende.

Met je technische bagage en ervaring in leidinggeven zorg jij ervoor dat je 25 technici efficiënt én met plezier werken.

Nadat je enkele maanden nauw hebt samengewerkt met een ervaren leidinggevende (teamleader) kom je samen met een collega aan het hoofd van je eigen team te staan.

Die ploeg bestaat uit weekendtechnici die bij jou aankloppen met de meest uiteenlopende kwesties en vragen.

Jij hebt zowel een (technische) adviserende als een coachende rol. Loopt bijvoorbeeld een verpakkingsmachine, orderpicker of balenpers niet zoals het hoort?

Dan weet jij wat te doen. Daarnaast voer je ook gesprekken met je medewerkers één-op-één of in groep om te horen hoe je hen kan helpen om efficiënter en met meer voldoening te werken.

Je team werkt in verschillende shifts (overdag of ’s nachts) in het weekend en op verschillende locaties (in Halle en omstreken, Ghislenghien of Ollignies).

Je werkt dus hoofdzakelijk in het weekend, maar bent ook een tweetal dagen aanwezig in de week. Enerzijds om een goede overgang van de week- naar de weekendploeg te garanderen, anderzijds om nauw betrokken te zijn bij het team van leidinggevenden binnen het machinepark.

 • Technische kennis Je komt dagelijks in contact met hoogtechnologische installaties, zoals verpakkingsmachines voor kaas, groenten of diepvriesproducten.
 • Je gebruikt je technische achtergrond om je team te helpen en te adviseren bij eventuele problemen.

 • Ervaring in leidinggeven De eerste maanden werk je nauw samen met een ervaren teamleader, maar uiteindelijk zal je in het weekend vaak zelfstandig aan de slag moeten.
 • Enkele jaren ervaring in leidinggeven is een surplus.

 • Flexibiliteit Je leidt een team van dag- en nachttechnici op verschillende locaties. In de loop van je 4 werkdagen (van vrijdag t.
 • e.m. maandag) moet je iedereen eens gesproken hebben, dus je plant zelf je uren en verplaatsingen in met dat doel voor ogen.

  De eerste maanden werk je wel op weekdagen, want dan sta je je collega-teamleader bij om zoveel mogelijk ervaring op te doen met uiteenlopende situaties, zoals pannes.

 • Talenkennis Je spreekt vlot Nederlands en Frans, wat het gemakkelijk maakt om met alle technici in je team te kunnen communiceren.
 • Communicatief sterk Je overlegt dagelijks met je collega-teamleader om het werk te verdelen, en het team voelt dat ze altijd bij jou terecht kunnen met vragen of problemen.
 • Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier