Elektricien
AGO Jobs & HR
Edegem, Antwerpen, BE
3 dagen geleden
source : Jobat

Voor onze klant gespecialiseerd in HVAC sturing, zijn wij op zoek naar geschoolde elektriciens.Als elektricien ben je verantwoordelijk voor het plaatsen en aansluiten van elektrische installaties specifiek voor klimaatregeling, en dit aan de hand van een elektrisch schema en bouwplannen.

Je bent in het bezit van een diploma elektrotechniek of elektromechanica, eventueel gelijkgesteld door ervaring.Je beschikt over voldoende kennis aangaande aansluiting van diverse motorschakelingen.

Je kan zowel zelfstandig als in team werken.Je bent vriendelijk, klantgericht en communicatief.Je bent kwaliteitsbewust.Je bent in het bezit van een rijbewijs B (eigen vervoer is niet noodzakelijk).

Je hebt bij voorkeur een VCA attest.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier