SPECIALIST VERZEKERINGEN ONDERNEMINGEN (BOAR)
Hays Gent
Roeselare, West-Vlaanderen, BE
14 dagen geleden
source : Jobat

Als Verzekeringsspecialist beheer je met jouw expertise de technische dossiers van ondernemingsklanten, dit o.a. op vlak van brand, machinebreuk, alle bouwplaatsrisico's, aansprakelijkheid, enz.

Je staat hierbij zowel in voor productie (polissen opmaken, onderhandelen met maatschappijen, offertes uitwerken, ...) als schade.

Je gaat de bestaande klantenportefeuille vanuit jouw expertise verder beheren en eventueel ook verder uitdiepen (afhankelijk van jouw profiel).

Hiervoor ga je ook langs bij klanten om hun verzekeringsdossier te bespreken (maak je bijvoorbeeld ook een risicoanalyse) en speel je in op commerciële opportuniteiten.

Voor deze job van Specialist Verzekeringen kan je reeds enkele jaren relevante ervaring in technische verzekeringen voorleggen bij een verzekeringsmakelaar of maatschappij.

Door jouw expertise heeft de verzekeringswereld geen geheimen meer! Kennis van Brio is een pluspunt, maar niet noodzakelijk.

Je bent administratief nauwkeurig en oplossingsgericht. Je bent bovendien communicatief en commercieel ingesteld. Je toont de nodige assertiviteit bij het argumenteren naar maatschappijen.

Verder ben je een enthousiaste teamplayer, klantgericht en betrokken. Als verzekeringsexpert kan je zelfstandig werken en hecht je belang aan het opbouwen van een langetermijnrelatie met de klanten.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier