Electrical engineer
Whoohoo
West-Vlaanderen
15 dagen geleden

Over het bedrijf

Onze klant is actief in de automotive sector en streeft er steeds naar om hun processen te verbeteren en een goed klantencontact te onderhouden.

Je behandelt het volledige plaatje, waaronder mechanisch, elektrisch, pneumatisch, hydraulisch en je kan jouw weg ook vinden in de PLC-

programmatie. Daarbij voorziet onze klant eerst een inwerkperiode. Daarbij wordt je ondersteund door jouw collega’s en leer je het proces stap voor stap kennen.

De duur van deze inwerkperiode wordt volledig afgestemd op jou. Je wordt hierbij ook persoonlijk begeleid! Onze klant vindt deze combinatie erg belangrijk en willen een lange termijn relatie nagaan.

Dit komt onder meer ten uiting bij het weinige verloop! Ze vullen deze persoonlijke en professionele begeleiding aan met een aantrekkelijk loon en extralegale voordelen (maaltijdcheques, 13de maand, vakantiegeld, woon-werkvergoeding, .. )

Over de functie

Je bent verantwoordelijk voor het totaalconcept in de automotive. Je ziet het voertuig van nul opgebouwd worden en ook volledig afgewerkt wegrijden.

Jij bent dan ook verantwoordelijk voor het totaalconcept.

Je gaat je voornamelijk toespitsen op de PLC-programmatie, elektrische aansturing en hydraulisch ontwerp. Deze drie worden gecombineerd, omdat ze steeds invloed hebben op elkaar.

Een volledige beheersing van de drie takken zorgt voor een efficiëntere uitvoering. Daarbij kom je met de verschillende interne afdelingen in contact.

Een eerste ervaring is een mooi pluspunt, maar als je juist van de schoolbanken komt, staat het bedrijf hiervoor ook open.

Er wordt steeds een inwerkperiode voorzien.

Functie eisen

 • Hoger technisch diploma elektromechanica / elektrotechniek / autotechnologie of gelijkwaardig door ervaring
 • Je spreekt vlot Nederlands en Engels
 • Interesse in de automotive
 • Goede teamgeest
 • Kennis van Eplan en Siemens S7
 • Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier