Junior Automation Engineer regio Mechelen (ook Starter Bachelor Elektromechanica)
People 4 Projects bvba
Leest, Antwerp, BE
4 dagen geleden
source : Monster

P4P zoekt een Junior Automation Engineer in de regio Mechelen. FUNCTIEBESCHRIJVING : Als Junior Automation Engineer beheer je de Automatisatie van de volledige productiesite.

Je detecteert verbetermogelijkheden en implementeert optimalisaties. Een greep uit jouw takenpakkket : Je staat in voor de programmatie van projecten.

Je staat de techniekers bij in het detecteren en oplossen van storingen door analyse in de PLC. Je houdt de software van de installaties up-

to-date. Je staat in vooor communicatie met en opvolging van externe contractoren bij software-aanpassingen. Je verzorgt back-

ups van de parameters van verschillende (deel)installaties (bv. transmitters, drives, ...). Je bent verantwoordleijk voor de training van techniekers op vlak van Automatisering.

Je staat in voor het initiëren, uitwerken, implementeren en opvolgen van de nodige veranderingen in PLC programma's. In samenwerking met de engineeringafdeling sta je in voor de PLC programmatie van nieuwe installaties.

Je beheert het Patch OEE systeem. Je draait mee in een wachtdienst m.b.t. stilstanden op vlak van automatisering. UW PROFIEL : Je behaalde een Bachelor of Master Elektromechanica of Automatisering of bent gelijkwaardig door ervaring.

Ervaring is geen must. Schoolverlaters Bachelor of Master worden aangemoedigd te solliciteren. Je beschikt over een goede kennis van Siemens S7.

Je hebt een brede technische kennnis (Elektriciteit, Mechanica, Hydraulica, ...). Je hebt een sterk probleemoplossend vermogen.

Je bent proactief en neemt initiatief. Je vlotte commmmunicatie en teamgeest zorgen ervoor dat projecten tot een goed einde komen.

Je communiceert vloeiend in het Nederlands en hebt een goede kennis Engels. AANBOD : Een vast contract van onbepaalde duur Een boeiende en uitdagende job bij een internationaal bedrijf waar je de nodige opleiding en ondersteuning krijgt Aantrekkelijk loonpakket met extralegale voordelen (groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, 32 vakantiedagen (20 + 12 ADV), bedrijfsrestaurant, .

 • Aparte wachtvergoeding. CONTACT : Shiu Yang Tang, shiu.tang p4p.be 0488 28 32 09 Verbindingsdok Oostkaai 7, 2000 Antwerpen Trefwoorden : Junior Automation Engineer, Automatisatie Ingenieur, Projectingenieur Automatisering, Siemens S7, Bachelor Elektromechanica, Automatisering, Schoolverlater, Starter, Mechelen
 • Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier