Schoonheidsspecialiste - 18u per week (m/v)
Konvert Interim Deinze
Nazareth, BE
5 dagen geleden

Profiel

Voor een zaak regio Nazareth zijn wij op zoek naar een schoonheidsspecialist(e). Je zal werken op dinsdag en donderdag; beide kan tot 22u 's avonds en ook op zaterdagvoormiddag.

Jouw taak zal in het begin vooral bestaan uit het aanbrengen van gelnagels. Op termijn komen er mogelijks nog andere taken bij.

Interesse? Mail snel jouw CV naar deinze.interim konvert.be

Aanbod

De klant installeren en toezicht houden op het verloop van de verzorgingen met toestellen, baden, spa, uv-sessies, sauna, hamam.

De klant verwelkomenDe wensen vaststellen en adviseren over de producten en diensten. De schappen, werkbladen en etalages aanvullen en producten uitstallen voor verkoop.

De producten aanbrengen (masker, serum, crème, ...)De gelaats- of lichaamsverzorging, de manicure of de make-up uitvoeren.

Een behandeling voor een klant bepalen en producten, verzorgingen, ... voorstellen. Esthetische en cosmetische verzorging aanwenden : Epilatie.

Esthetische en cosmetische verzorging aanwenden : Gelaatsverzorging. Esthetische en cosmetische verzorging aanwenden : Lichaamsverzorging.

Esthetische en cosmetische verzorging aanwenden : Make-up. Esthetische en cosmetische verzorging aanwenden : Manuele drainerende, relaxerende, verstevigende, stimulerende, .

 • technieken. Esthetische en cosmetische verzorging aanwenden : Permanente tatoeage. Esthetische en cosmetische verzorging aanwenden : Piercing.
 • Esthetische en cosmetische verzorging aanwenden : Plaatsen van valse wimpers, huidjuwelen, tijdelijke tatoeages. Esthetische en cosmetische verzorging aanwenden : Relaxatie.

  Esthetische en cosmetische verzorging aanwenden : Thalassotherapie. Esthetische en cosmetische verzorging aanwenden : UVA-behandeling.

  Esthetische en cosmetische verzorging aanwenden : Verzorging van handen en voeten, manicure, pedicure. Het lichaam, het aangezicht, de handen, de voeten schoonmaken en voorbereiden op de verzorging (ontschminken, ontsmetten, .

 • Materieel en accessoires schoonmaken en de cabine, de werktafel, ... opruimen. Schoonheidstechnieken en make-up technieken aan klanten voorstellen en uitleggen (demonstratie, .
 • Werk op dinsdag, donderdag en zaterdagvoormiddag. - Mooie zaak
 • Vereiste kwalificaties

 • Je hebt ervaring opgedaan als schoonheidsspecialist(e) - Je spreekt zeer goed Nederlands - Je hebt eigen vervoer naar Nazareth - Je kan goed gelnagels aanbrengen
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier