Productievoorbereider Deuren
Whoohoo
Antwerpen, Belgie
6 uur geleden

Over de functie

In jouw rol als productievoorbereider ben jij de belangrijke schakel in het vertalen van goedgekeurde deurlijsten naar de productie.

Vanuit het bedrijfseigen systeem haal je alle nodige gegevens binnen waarin je aanpassingen doorvoert naar zowel de technische als productietechnische haalbaarheid.

Je houdt hierbij rekening met o.a. de Benor-norm. Met jouw organisatorisch vermogen als voorbereider, zorg je ervoor dat alle goederen op de juist plaats afgewerkt kunnen worden en tijdig klaar zijn voor de werven.

Dit doe je door het opdelen van de bestelbon naar productiebonnen. Indien nodig sta je mee in voor de bestelling van benodigdheden en grondstoffen.

Functie eisen

De productievoorbereider die we zoeken beschikt over volgende eigenschappen :

 • Een bachelor in een technische richting
 • Enkele jaren relevante ervaring in een productieomgeving
 • Een goede kennis van Ms Office
 • Sterk logisch redeneervermogen
 • Over het bedrijf

  Onze klant is de marktleider op gebied van brandwerende, geluidsisolerende en veiligheidsdeurgehelen. Naast de eigen productie wordt er ook gezorgd voor een totaal opvolging van de projecten.

  Dit in ziekenhuizen en zorgcentra, gevangenissen en grote kantoor- en appartementsgebouwen, kortom alles buiten particuliere projecten.

  Zij bieden jou naast opleidingen, een loon met extra legale voordelen dat overeenstemt met je ervaringen en vaardigheden.

  Flex

  Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier