Junior Projectingenieur Bodem
Arcadis
Gent, Belgium
5 dagen geleden

Functie

ARCADIS zoekt een Projectingenieur Bodem voor het kantoor te Gent of Berchem. Na de inloopperiode kan je ook vanuit andere kantoren werken.

Als junior projectingenieur werk je steeds samen met een projectleider en experten aan een bodemonderzoek of bodemsanering.

Je werkt actief mee aan het opstellen van offertes voor bodemonderzoeken en bodemsaneringen : je doet voorstellen voor de strategie en maakt een kostenraming voor uitvoering op.

Daarnaast werk je mee aan het opstellen van technische verslagen en bodemonderzoeken : je werkt strategie uit, je coördineert het veldwerk en het labo, regelt de praktische afspraken met klanten, je analyseert vervolgens de resultaten van het veldwerk en de analyses op een kritische wijze en interpreteert deze resultaten conform de regelgeving.

Je overlegt regelmatig met je projectleider en doet voorstellen naar besluitvorming. Je rapporteert vervolgens het volledige bodemonderzoek.

Ook de opvolging van bodemsaneringswerken en grondwater monitoringen kan tot je takenpakket behoren : je coördineert het veldwerk, je interpreteert de resultaten, je analyseert concentratietrends, je volgt procesparameters op en je doet vervolgens voorstellen voor optimalisatie van de sanering in overleg met projectleider en experten.

Je bouwt expertise op rond een bepaalde topic in functie van je interesse (bijvoorbeeld bodemsaneringstechniek, innovatieve onderzoekstechnieken, tracimat, wetgeving, ) zodat je kan doorgroeien tot aanspreekpunt hieromtrent binnen de afdeling.

Profiel

 • Je beschikt over een bachelor of masterdiploma in een wetenschappelijke richting (geologie, chemie, milieu )
 • Je bent kritische en nauwgezet ingesteld, met een sterke aanleg voor probleemanalyse.
 • Je bent een goed organisator, neemt initiatief en werkt oplossingsgericht
 • Je hebt uitgesproken communicatieve vaardigheden (zowel schriftelijk als mondeling).
 • De kerncompetenties voor deze functie : verantwoordelijkheidszin, kwaliteitsgerichtheid, klantgerichtheid, resultaatsgedreven, flexibiliteit.
 • Ervaring met datamanagement (databases (access, ), draaitabellen, Power BI, GIS,..) zijn extra troeven
 • De voertaal voor deze functie is Nederlands, kennis van Frans en Engels is een plus
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs.
 • Aanbod

  WORKING 9 TO 5 - NOT YOUR WAY TO MAKE A LIVING ?Goed zo, want bij Arcadis geloven we dat flexibiliteit werkt. Ben je een vroege vogel, of neem je liever een latere en minder volle trein?

  It's up to you. Bovendien kies je zelf in welk kantoor je gaat werken, en kan je zelfs enkele dagen per week kiezen voor thuiswerk. En wat bieden we nog?

 • Een boeiende en aangename werkomgeving met veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid.
 • Diversiteit verscherpt onze concurrentiepositie en draagt bij aan de kracht van het bedrijf. Daar pluk jij elke dag de vruchten van.
 • Daarom promoten wij zeer actief een werkomgeving waarin elk individu gelijke kansen krijgt om zijn / haar potentieel te ontplooien.

 • Jouw job heeft zin. Je werkt in een maatschappelijk betrokken bedrijf. Wij geloven dat samenwerking leidt tot meer waardevolle en innovatieve ideeën.
 • Maar van zin alleen kan je niet leven, dus vervolledigen we het plaatje :

 • Een aantrekkelijk loon, in functie van je ervaring en drive.
 • Een uitgebreid pakket extralegale voordelen : maaltijdcheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering, 12 ADV dagen, kortingen voor je privé aankopen, ecocheques, en een Flex Income Plan dat je toelaat om je loon perfect af te stemmen op jouw eigen situatie.
 • Op een duurzame manier naar het werk? Bij Arcadis kan het! Onze kantoren zijn vlot bereikbaar met het openbaar vervoer.
 • Daarnaast krijg je heel wat mobiliteitsvoordelen : terugbetaling openbaar vervoer, een fietsvergoeding, Cambio, Arcadis betaalt zelfs een deel van je nieuw aangekochte (elektrische) fiets terug.

  Maar geloof ons niet op ons woord ! Bekijk hier enkele testimonials

  Solliciteer nu, en wie weet kan je binnenkort de vruchten van jouw bakkunsten tonen tijdens de volgende Fika op donderdag !

  Wil je meer informatie voor je beslist om te solliciteren? Neem gerust contact op met Annick via mail naar a.vanbruyssel jobsarcadisbelgium.

  be of bel of app gerust naar 0477 99 88 15

  Publish date

  Mon Feb 22 00 : 00 : 00 UTC 2021

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier