Mobiele verkoopsmedewerker fashion (m/v)
Adecco
Sint-Eloois-Vijve, West-Vlaanderen, Belgium
2 dagen geleden

Wij zijn op zoek naar een mobiele ervaren verkoopsmedewerker (m / v) die in regio West-Vlaanderen wil werken.

Als ervaren verkoopmedewerker (m / v) zet je in alles wat je doet onze klanten centraal. Je doet er alles aan zodat de klant zich thuis voelt, het juiste advies krijgt en vlot wordt geholpen.

Je haalt je voldoening uit het werken met klanten en je streeft ernaar om hen met een glimlach te zien buiten gaan. Samen met je collega’s probeer je van jullie winkel een fijne omgeving te maken waarnaar klanten graag terugkeren.

Je biedt ondersteuning aan verschillende teams in West-Vlaanderen.

Door jou expertise behoud je een sterke focus op het behalen van de targets en weet je jouw teams te motiveren en te inspireren.

Je ziet opportuniteiten en doet voorstellen aan je management om de winkel nog beter te laten draaien. kan terugblikken op een eerdere stabiele ervaring in de verkoop.

Je bent iemand met zin voor initiatief. Je ziet opportuniteiten en je gaat proactief te werk.

Je bekijkt de werking kritisch en doet voorstellen ter verbetering

Je werkt in een variabel uurrooster van per week, waarbij je ook op zaterdag, zondag en feestdagen zal werken. Flexibiliteit is dus een belangrijke komt terecht in een dynamische en groeiende omgeving waar je dagelijks in contact komt met enthousiaste collega's en klanten.

Je mag rekenen op een aantrekkelijk verloningspakket, aangevuld met extralegale voordelen waaronder een firmawagen en maaltijdcheques.

Voltijdse tewerkstelling van in deze vacature van mobiele ervaren verkoopsmedewerker (m / v)?

Klik door en solliciteer meteen online! Referentie 337-36100

Wens je meer informatie? Bel ons op 056 of mail naar

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier