WERKVOORBEREIDER | PRODUCTIE BETONNEN ONDERDELEN | GROBBENDONK
Manpower
Herentals
4 dagen geleden

Job Description

Als werkvoorbereider zal je deel uitmaken van het tekenteam dat de betonnen componenten uitwerkt alvorens deze in productie gaan.

Een belangrijk deel van de omzet komt uit betonnen vloerplaten en dubbele wanden. Deze worden gemaakt op productietafels en om het aantal afgewerkte producten zo hoog mogelijk te houden zorg je hier voor een optimale bezetting.

Om dit tot een goed eind te brengen is het essentieel om in goed contact te staan met de verschillende productieafdelingen aangezien je voor een deel op hen aangewezen bent en je rekening dient te houden met de technische / bouwkundige mogelijkheden?

Client Description

Manpower Permanent Placement is de selectiedivisie die zich engageert in het ondersteunen van sterke technische profielen in het ondernemen van de volgende stap in hun professionele carrière.

Ik ben Simon Coolen en sta er voor open om samen met jou de mogelijkheden - enkel vaste betrekkingen - te bekijken richting De Kempen.

Moet je je eerste stappen in de techniek of bouw nog zetten of heb je reeds een mooie bagage verworven? Wij kunnen ongetwijfeld iets voor elkaar betekenen!

Onze klant is een bloeiende firma in de productie van prefab betonnen onderdelen. Om een vlot verloop van deze productie te garanderen zoeken ze binnen dit familiebedrijf een nieuwe collega die de job van werkvoorbereider op zich zal nemen.

Candidate Profile

De grootste eindklant van beton in ruime context is uiteraard de bouwindustrie. Het is belangrijk om ook ruimer dan jouw functie te gaan kijken en om die reden zijn we vooral op zoek naar mensen met een achtergrond in bouwkunde of bouwkundig tekenen.

Een hieraan gerelateerd diploma is een zeer grote plus. Verder ben je iemand perfectionistisch die alle details heeft gezien en alle opties heeft overwogen.

Aangezien je ook regelmatig in contact zal staan met klanten is een kennis van de Franse taal mooi meegenomen. Je bent ordelijk, stressbestendig en kan op een zelfstandige manier te werk gaan.

Client Offer

Er wordt jou een zeer mooi marktconform (tot hoog) loon aangeboden met aanvullend een aantal extralegale voordelen. Hiernaast krijg je ook een extra (sectorgebonden) vakantiedag.

Naast de interessante verloning voel zal je je bij onze klant ook van dag één meteen thuis voelen. Dit omwille van de familiale sfeer waar ieders zijn deur openstaat.

Zie jij jezelf volledig passen binnen dit profiel en wil jij graag een deel uitmaken van groep met fijne collega's!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier