Medewerker Tuinaanleg (m/v)
Konvert Interim Halle
's-Gravenbrakel, BE
1 dag geleden

Profiel

Voor een tuinbouwaannemer, zijn wij op zoek naar een ervaren tuinbouwmedewerker! Als medewerker bij deze firma zal je mee instaan voor de aanleg van gazons, terrassen en zwembaden.

Ook zal je mee de omheiningen plaatsen en tuinonderhoud uitvoeren.

Aanbod

De opdracht en de plaats van de opdracht vaststellen op basis van de planningHet materiaal voorbereiden. De bloemen- of groenteteelt of de beplantingen opvolgenDe bedrijfsleider over afwijkingen in de groei informeren.

De bodem en beplanting voorbereiden. Gronden en beplantingen onderhouden (stokken voor het opbinden van planten plaatsen, snoeien, overtollige bladeren verwijderen, .

 • Planten, zaaien of vermeerderen. Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren Een gevarieerde functie, perfect voor mensen die graag in de buitenlucht werken! Een aantrekkelijk loon.
 • Vereiste kwalificaties

  Je hebt reeds ervaring in de (tuin)bouw, dus met het aanleggen van gazons, terrassen...Je bent fysiek sterk en hebt geen probleem met zwaar werkIn bezit van rijbewijs BFlexibiliteit naar uren toe : tussen 6u 's ochtends - 20u 's avondsKennis Nederlands

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier