SAP Manufacturing Consultant
CTAC
Wommelgem, Belgium
4 dagen geleden

Jouw rol

Je speelt een creatieve en actieve rol in zowel de opvolging van roadmaps en innovatie als klantprojecten om onze klanten oplossingen aan te brengen in de logistieke dienstverlening, groothandel en (project)productie.

Met jouw analytische en SAP-vaardigheden en jouw zachte vaardigheden adviseer je onze klanten over de meest geschikte oplossingen en verbeteringen voor hun business.

Jouw profiel

 • Bachelor- of masterdiploma met een economische of technische invalshoek of vergelijkbaar door ervaring
 • Ruime ervaring met SAP-projecten in een logistieke omgeving
 • Sterke praktijkervaring met de configuratie van SAP PP, SAP PM en / of SAP PP
 • Ervaring met SAP IBP, SAP ME / MII is een pluspunt
 • Goed om te hebben : kennis van S / 4HANA en / of productie in de Cloud
 • Ons aanbod

  Help ons de bedrijfsdoelstellingen van onze klanten te realiseren en jouw carrière te versnellen. Bij Ctac kiezen we voor de allerbeste! Bij het dynamische en leuke Ctac-team ondersteunen wij de ontwikkeling van jouw carrière op alle vlakken.

  Wij moedigen je aan om te leren, te verkennen, te experimenteren en de nieuwste technologieën te omarmen. Wij bieden je aantrekkelijke carrièremogelijkheden en mogelijkheden om je te helpen de lat hoger te leggen en jouw ambities waar te maken.

  Wij bieden je een competitief loonpakket dat al jouw extra inspanningen beloont.

  Wij heten je welkom bij de Ctac-familie, waar iedereen zorg draagt voor elkaar en weet wat er aan de hand is. Onze ervaren consultants en nieuwkomers werken nauw samen, we staan allemaal open voor dialoog en delen graag ervaringen en kennis.

  Naast groei en innovatie leggen we veel nadruk op leuke activiteiten, omdat we geloven dat samenkomen enthousiasme opwekt en helpt bij het ontwikkelen van revolutionaire ideeën.

  Dankzij onze directe communicatie en gestroomlijnde organisatie staan we dicht bij onze klanten en zijn we altijd flexibel om aan hun behoeften te voldoen.

  Wij beheren geweldige projecten bij topbedrijven, waar we bijdragen aan iets groters dan wijzelf : de ambitie van onze klanten.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier