Chauffeur/Lader
Lammertyn.net
Beveren
il y a 2j

Ben jij een chauffeur in hart en nieren en vind je het leuk om te werken in de afvalbranche? Dan zoeken wij jou!

Over de fun ctie

Lammertyn.netis op zoek naar chauffeurs-laders met een C(E) rijbewijs. Je bent verantwoordelijk voor het ophalen van huisvuilnis.

In deze functie ben je deels als chauffeur werkzaam, maar wissel je ook regelmatig af met je collega chauffeur en verricht je werkzaamheden als lader.

Je hebt nauw contact met de planning, meldt eventuele problemen onderweg, signaleert zaken die verbetert kunnen worden en zorgt bovenal voor het efficiënt en veilig uitvoeren van de dienstverlening.

Wij bieden

Een fulltime functie met dagdiensten zodat je ’s avonds nog alle tijd hebt voor bijvoorbeeld familie of hobby’s. Je gaat werken bij een groeiend, standvastig bedrijf en komt terecht in een jong en informeel team binnen een professionele onderneming waar je de ruimte krijgt je verder te ontwikkelen.

Daarnaast mag je rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden :

 • Passend loon met bijhorende premies zoals wettelijk bepaald;
 • Vakantiedagen volgens Attest van RJV;
 • Jaarlijkse ondersteuning m.b.t. Code 95.
 • Wij vragen

  We zoeken een klantgerichte chauffeur die in het bezit is van een geldig C rijbewijs, RGA attest, VCA en Code 95. Je bent bij voorkeur fulltime beschikbaar en beschikt over een flexibele instelling.

  Je woont in de buurt van Beveren en hebt eigen vervoer om op onze locatie te komen. Vanwege de veiligheid is het belangrijk dat je de Nederlandse taal goed beheerst.

  Lammertyn.net

  Lammertyn.net heeft in zijn meer dan 50-jarige bestaan een immense evolutie meegemaakt in het afvalbeheer. De handel groeide uit van een éénmanszaak tot een groot familiebedrijf.

  Waar bij de opstart in 1961 vader Marc Lammertyn nog het paard en de kar van stal haalde om zijn ronde te doen, rijden vandaag 30 professionele vrachtwagens het erf af om afval op te halen.

  Dankzij de jarenlange ervaring heeft Lammertyn.net duidelijk zijn stempel gedrukt en zijn strepen verdiend in het afvalbeheer.

  Lammertyn.net levert momenteel diensten aan 25 gemeentes, goed voor zo’n 270.000 inwoners.

  Lammertyn.net is onderdeel van Ortessa, een ambitieus familiebedrijf van afvalspecialisten met een andere kijk op de branche en sterke groeiambities.

  Ortessa zet afvalbeleid, duurzaamheid, circulaire economie en social return van agendapunten om in concrete actiepunten.

  Wij zijn vernieuwend, doortastend en onverschrokken en daarmee creëren we duurzaam resultaat.

  Informatie en sollicitatie

  Ben jij degene die wij zoeken? Stuur dan je motivatiebrief voorzien van CV naar hr ortessa.com. Voor vragen kun je contact opnemen met de afdeling HR op 088-7310140.

  PS. Beste recruiter, wij zorgen zelf voor de invulling van deze vacature.

  Solliciteren Of bekijk alle andere vacatures

  Signaler cette offre d'emploi
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Postuler
  Mon email
  En cliquant sur « Continuer », je consens au traitement de mes données et à recevoir des alertes email, tel que détaillé dans la Politique de confidentialité de neuvoo. Je peux retirer mon consentement ou me désinscrire à tout moment.
  Continuer
  Formulaire de candidature