Elektricien (internationale tewerkstelling) - regio Eeklo
AGO Jobs & HR
Wondelgem, Oost-Vlaanderen, BE
12 uur geleden
source : Jobat

Voor onze klant, een staalverwerkingsbedrijf regio Eeklo, is AGO Technics op zoek naar een elektrotechnieker in dag. Het doel van de functie is om nieuwe industriële installaties elektrisch in dienst te stellen op de verschillende werven en projecten.

Aan de hand van elektrische schema's sluit je onder meer elektrische installaties aan en onderhoud je deze. Daarnaast sta je ook in voor de bekabeling van schakelkasten.

Je staat onder meer in voor het uitvoeren van volgende taken : - Je controleert, meet, stelt af en test de installaties.-

Je stelt nieuwe installaties in dienst en volgt bestaande projecten op.- Je detecteert en analyseert defecten.- Onderdelen die defect zijn, vervang je.

 • Je voert herstellingen uit van gemiddelde complexiteit aan verschillende elektrische onderdelen van machines, apparaten en werkplaatsuitrusting.
 • Je voert de nodige eindafregelingen uit.
 • Voor deze job ben je in het bezit van een diploma in een elektrische richting. Ervaring is een plus maar geen vereiste, enthousiaste schoolverlaters komen zeker ook in aanmerking!Bij voorkeur ben je in het bezit van een VCA-

  attest, maar dit kan nog worden behaald bij vaste indienstname in het bedrijf. Ervaring met een heftruck en op stellingen staan vormt een voordeel, heb je hiervan een attest dan is dit nog beter.

  Niet getreurd als je dit niet hebt, dit kan altijd worden aangeleerd.Je hebt een ware passie voor elektriciteit en loopt over van het enthousiasme en de motivatie!Af en toe zullen er opdrachten zijn in het buitenland, je het er dus geen probleem me om te reizen voor jouw job.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier