Productie ingenieur
Agfa
Mortsel, Belgium
2 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Functie-inhoud Als productie ingenieur OGZ word je tewerkgesteld in de productieafdeling Onderlaag en Gietzalen. In deze omgeving worden Polyester films met specifieke functionele eigenschappen geproduceerd voor verdere verwerking in onze Confectieafdelingen, alsook voor derden.

In deze rol heb je volgende verantwoordelijkheden; De dagdagelijks opvolging van de producties, analyse van de problemen en het aansturen van onderhoud / engineering om de continuïteit op korte termijn te garanderen Het diepgaand onderzoeken van technische- en kwaliteitsproblemen en uitwerken van oplossingen om de exploitatie op langere termijn te garanderen en te optimaliseren Het creatief meedenken en uitwerken van diverse investerings-, vervangings- en / of optimalisatieprojecten Het mee ondersteunen van de introductie van nieuwe producten in onze productie-installaties en het formuleren van voorstellen voor optimale procesvoering Het ondersteunen van de productieverantwoordelijke in zijn dagelijkse operaties Het aansturen van een team van medewerkers, na het doorlopen van een grondige proces-technische opleidingsperiode Het gewenste profiel Je hebt een masterdiploma in de ingenieurswetenschappen (Elektromechanica, Proceschemie, ) Zowel mensen met ervaring als schoolverlaters komen in aanmerking Je hebt interesse in de thema’s veiligheid, gezondheid en milieu.

Je bent reeds in het bezit van een diploma preventieadviseur Niveau I of II’ of bent bereid dit op termijn te behalen. Je werkt vlot met diverse IT-systemen en hebt interesse in het gebruik van Artificiële Intelligentie Je beschikt over een sterk analytisch denkvermogen en bent oplossingsgericht Je bent organisatorisch sterk en in staat om zelfstandig projecten van A tot Z uit te werken Je beschikt over goede communicatieve - en netwerkingsvaardigheden Je bezit de nodige vaardigheden om op termijn een leidinggevende rol op te nemen Je communiceert vlot in het Nederlands en Engels Aanbod en toekomstperspectief Agfa is vandaag een bedrijf dat investeert in talent.

Wil je mee aan de kar trekken en een voortrekkersrol opnemen op lange termijn? Je verantwoordelijkheden stijgen naarmate je expertise verwerft.

We zijn een chemisch bedrijf in het hart van Antwerpen, waar ruimte is voor eigen inbreng, groei, en een aangename work-life balance.

Daarbij bieden we voor deze functie een marktconform salaris, aangevuld met extralegale voordelen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier