Transportplanner / wisselend weekrooster
Accent Jobs for People NV
Oostakker, BE
4 dagen geleden

Als transportplanner draag je samen met jouw collega de verantwoordelijkheid over zo'n 50 vrachtwagens (gekoeld / niet-gekoeld) die dagelijks België en Noord-Frankrijk beleveren.

Je bent verantwoordelijk voor het aannemen van transportorders en zorgt ervoor dat deze wordt uitgevoerd volgens afgesproken vervoerprestaties.

Deze transportorders krijg je via rechtstreeks contact met je klanten door en zorgt dat deze uitgevoerd worden en regelt de transporten, zowel bij externe transporteurs als ook eigen vrachtwagens en chauffeurs.

Je verwerkt de transportopdrachten in het eigen systeem en maakt de nodige documenten en planning op.

Je voorziet de nodige informatie naar de chauffeurs en volgt verder op bij problemen. Je zorgt voor een zo efficiënt mogelijke oplossing voor je klanten bij problemen inzake levertermijn of andere (file, schade, ongeval, etc).

Je staat in contact met grote klanten en communiceert over vertragingen of problemen in het transport.

Daarnaast sta je in voor de opvolging van chauffeurs en onderhoud je goede contacten met onze klanten. Je werkt samen met andere afdelingen binnen de firma zoals customer service om klachten te vermijden.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier