Project Engineer - Energy Efficiency
MCA IT SERVICES
Belgium
5 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Functie : Als projectingenieur ben je verantwoordelijk voor het goede verloop van de verschillende onderdelen van het project.

Tijdens de eerste fase ben je betrokken bij het uitwerken van het concept. Ook zal je met de klant over de verschillende oplossingen overleggen waarna je de gedetailleerde uitwerking met de specialisten mee begeleid.

Tijdens de uitvoeringsfase wordt er van je verwacht dat je de werken / installaties opvolgt. Doorheen deze verschillende fases heeft je contact met klant, leveranciers, interne specialisten, projectmanager en andere project ingenieurs.

Vereisten : Ingenieur met master in elektromechanica of mechanisch of elektriciteit Een eerste ervaring binnen de industrie en de energieverbruik is een plus Kennis van het Nederlands en Engels, kennis van Frans is een plus Persoonlijke vaardigheden : sterge organisatorische en technische vaardigheden, autonoom en projectmatig kan werken, probleem oplosser, in team en individueel graag werken

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier