Quality Engineer
AGO Jobs & HR
Grobbendonk, Antwerpen, België
3 dagen geleden
source : Jobat

Voor een bedrijf regio Grobbendonk is AGO Jobs & HR op zoek naar een Quality Engineer.Hoofdfunctie : De kwaliteits engineer staat onder leiding van de kwaliteitsmanager.

Hij / Zij zorgt voor een continue verbetering aangaande kwaliteitsprocessen en gestelde kwaliteitsdoelen en normen. Verantwoordelijkheden : - Zorgt voor een goede doorstroming en het gemakkelijk vinden van klanteninformatie.

 • Zorgt voor goede kwaliteit van spare parts. - Bewaakt het goede verloop van veranderingen die engineering heeft doorgevoerd met de invulling van de nodige documenten.
 • Bewaakt de kwaliteit van gemaakte en aangeleverde producten. - Bewaakt de goede communicatie omtrent de kwaliteit van de producten met klanten en leveranciers.
 • Uitvoeren en opvolgen van interne audits. Toepassingsgebied : - Opstellen en up-to-date houden van klanten documenten.
 • Verantwoordelijk voor de juiste klantinformatie en invulling in de klantenportals. - Opstellen en opvolgen van de nodige informatie rond spare parts - Opstellen en opvolgen planning externe en interne veranderingen.
 • Opstellen van checklists interne veranderingen. - Trekken van projectplanningen aangaande de APQP principes. - Coördineren van proces flow, FMEA en controlplan reviews voor bestaande producten.
 • Opstellen van process flow, FMEA's en Control plan voor nieuwe projecten. - Onderhouden contacten met klanten en leveranciers rond problemen en PPAP's.
 • Stuurt de maandelijkse leveranciersbeoordeling. - Uitschrijven en opvolgen van continue verbeteringen van bestaande (8D) en nieuwe projecten (intern en extern) - Coördineert en geeft opleiding procescapabiliteit onderzoeken, variaties, meetsysteem analyses - Uitvoeren, coördineren en beoordelen van Cpk's en MSA.
 • Gewenste opleiding & ervaring om de functie te vervullen : - Opleiding : Bachelor kwailiteitsmanagement of gelijkwaardig door ervaring.

 • Ervaring : Ervaring met kwaliteitssystemen en audits. - Persoonlijke vaardigheden : Duizendpoot met analytisch denkvermogen, zelfstandig werken, zin voor orde, netheid en stiptheid, hands-on, dynamisch en oplossingsgericht en vooruitdenken, leidinggevende capaciteiten.
 • Talen : Grondige Nederlandse, Engelse en Duitse kennis. - IT : Microsoft Office (Excel, Word) - Q-core tools : Kennis of minimum ervaring met FMEA en Control plan, MSA, SPC.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier