Expansiemanager Express Wallonië
Carrefour
Brussel
1 dag geleden

Jobbeschrijving

Je rapporteert aan de verantwoordelijke expansie Carrefour Express en je bent in eerste instantie verantwoordelijk om strategische panden te vinden die ons netwerk aanzienlijk uitbreiden.

Daardoor identificeer je sites / panden met een hoge toegevoegde waarde (beeld, zichtbaarheid, stream access, ). Zodra de site geïdentificeerd wordt, analyseer je, eerst in samenwerking met de interne partners, de rentabiliteit en neemt vervolgens de nodige contacten voor het onderhandelen van de overname, de huur of de terugkoop.

Je staat in voor het bekomen van de bouw- en uitbatingsvergunningen. Na de overname of bouw van het pand voer je de tweede fase uit : de opvordering en de begeleiding van het vestigingsproject op deze nieuwe locatie.

Competenties

 • Je hebt een hogere opleiding type Bachelor of Master.
 • Als geboren handelaar en man van het terrein kun je panden met hoge toegevoegde waarde opsporen en jezelf als potentiële koper plaatsen.
 • Je ervaring binnen een functie expansie in de retailsector is een meerwaarde.
 • Je bent een gedreven, wilskrachtige persoon die pro-actief de marktopportuniteiten ontdekt.
 • Je bent vindingrijk, resultaatgericht, een goede onderhandelaar en je kunt op zelfstandige basis werken.
 • Je hebt een goede kennis van Frans en Nederlands.
 • Jobaanbieding

  We bieden je een aantrekkelijk salarispakket met extra legale voordelen en een bedrijfswagen. Je hebt de gelegenheid om voor een dynamische en ambitieuze groep te werken waar je, je initiatief- en ondernemingszin ten volle kan aanwenden.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier