INDUSTRIEEL REINIGER VOOR IN MEI EN JUNI!
Manpower
Lillois-Witterzée, Brabant wallon, BE
5 dagen geleden
source : Jobat

Samen met een team van industriële reinigers ben jij verantwoordelijk voor het reinigen van buizen in warmtegeleiders en condensatieketels, alsook het onderhoud van deze machines met de nodige gespecialiseerd apparatuur!

Heb je een goede tot zeer goede kennis van het Nederlands en daarnaast ook een goede kennis van het Frans of het Engels? Kennis van de derde taal is een pluspunt! Beschik je over een GELDIG VCA-attest?

Ervaring is geen vereiste, maar enige technische affiniteit en een rijbewijs B is wel een pluspunt. Kan je in een besloten ruimte werken?

Ben je zeer flexibel ingesteld en is reizen geen probleem voor jou, waarbij je vaak 2 tot 5 nachten per week of een aantal weken in het buitenland verblijft voor projecten met je team?

1x per week wordt je ook in het hoofdkantoor verwacht. Ben je sociaal vaardig, klantvriendelijk ingesteld en een echte teamplayer?

Ben je beschikbaar in juni om een opdracht van meerdere weken in Zuid-Frankrijk te doen?

Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier