Schilder met ervaring (m/v)
Konvert Construct Kortrijk
Oostrozebeke, BE
3 dagen geleden

Profiel

Voor een firma actief in het schilderen te Oostrozebeke zijn we dringend op zoek naar een schilder met ervaring. 70 procent van de werken zijn particuliere werken, 30 procent grotere opdrachten.

Zowel jonge als ervaren schilders krijgen de kans om hun schilderwerk uit te oefenen. Er is een interne oog voor ieder zijn specialiteiten of interesses of creativiteit.

Zowel klassieke schilderwerken als strakke interieurs worden afgewerkt! Elk team wordt geleid door een vaste meestergast.

Aanbod

De aard van de ondergrond identificeren (metselwerk, pleister, hout, metalen, plastic, ...) en de staat ervan controleren (gebreken, beschadiging, .

 • De eerste, de tussen- en de afwerkingslagen aanbrengen. De muurbekleding voorbereiden en lijmen. De te bekleden ondergrond klaarmaken en plamuur, grondverf, .
 • aanbrengen. De verf klaarmaken. De werf inrichten en beveiligen door het installeren van steigers, valbescherming, veiligheidslijnen en opslagplaatsen voor materiaal Je komt terecht in een leuke firma en wordt betaald volgens de loonbarema's.
 • Na een geslaagde interimperiode krijg je een vast contract. Natuurlijk heb je recht op alle voordelen van ingeschreven te zijn in de bouwsector.

  Vereiste kwalificaties

  Je hebt studies schilderen gevolgd of je hebt reeds ervaring als schilder. Verder ben je gemotiveerd en weet je van aanpakken.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier