Onderhoudstechnicus (m/v)
Konvert Interim Bree
Neeroeteren, BE
6 dagen geleden

Profiel

Wij zoeken naar een persoon met technisch inzicht en kennis van het instellen van CNC gestuurde machines. Bij deze functie is het zeer belangrijk dat je zeer alert bent om fouten te vermijden.

Aanbod

Problemen en beschadigingen aan netwerken en de exploitatie-uitrusting opzoeken (lekken, verstoppingen, ...)Preventieve of corrigerende maatregelen toepassen.

Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren. Toezicht houden op het toepassen van veiligheidsregels en het dragen van persoonlijke beschermingsmiddelen (harnas, masker, .

 • Opvolgdocumenten van de activiteiten verzamelen en afwijkingen, problemen, beschadigingen, overstromingen, ... melden.
 • Onderhoudswerkzaamheden plannen en co√∂rdineren. Netwerken en verzamelbekkens schoonmaken en onderhouden (reinigen, desinfecteren, ontstoppen, pompen, .

 • Netwerken (werkzaamheden, buizen, leidingen, kijkgaten, ...) en de exploitatie-uitrusting (kleppen, pompen, ...) controleren.
 • Het materieel en de uitrusting klaarmaken en de werkzone beveiligen Stabiel en dynamisch bedrijf met een leuke werksfeer Interessante loonvoorwaarden Werkuren : ma - do : 07u15-16u15 vrij : 07u15-13u45

  Vereiste kwalificaties

  Ervaring als technieker en in plan lezen Oog voor detail

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier