Ingenieur Tunnelveiligheid
Arcadis
Antwerpen, Belgium
5 dagen geleden

Functie

Ben jij ingenieur met een passie voor Tunneltechnieken en Tunnelveiligheid? Maak dan bij Arcadis mee het verschil!

Een goed functionerende ondergrondse infrastructuur is cruciaal voor een goede werking bovengronds. Arcadis verzekert dat elk aspect van de ondergrondse omgeving voldoet aan de eisen van morgen.

Als Ontwerpleider Tunneltechnieken tijdens de studiefase ben jij de spil in een aantal zeer ambitieuze tunnelprojecten (renovatie- en nieuwbouwprojecten) in Vlaanderen en Brussel wat betreft het ontwerp en de realisatie van technische installaties in tunnels (o.

a. ventilatie, pompen, verlichting, camerabewaking, omroepinstallaties, brandblussystemen, ).

Je bent de drijvende kracht achter het ontwerp en de coördinatie van het ontwerpteam . Je vertaalt het programma van eisen in een optimale ontwerpoplossing.

Je fungeert eveneens als contactpersoon naar de klant en uitvoerders toe.

Inzake tunnelveiligheidswetgeving maakt Arcadis gebruik van BIM modelleringen en System Engineering . Het bewustzijn van het veiligheidsniveau is dan ook van essentiële waarde in deze functie.

Profiel

 • Je bent een ervaren ontwerpleider met een ingenieursdiploma Elektromechanica, Elektriciteit of Automatisering.
 • Je hebt een ruime ervaring in grote infrastructurele projecten.
 • Je hebt een praktische kennis van AREI (Algemeen Reglement op Elektrische Installaties).
 • Aangezien je instaat voor de aansturing van het ontwerpteam en contactpersoon bent voor externe klanten en uitvoerders ben je een vlot en communicatief persoon, in staat om, vanuit je netwerk, nieuwe relaties uit te bouwen.

  Je bent op de hoogte van normen en regelgeving zodat je als adviesverlener / expert klanten hierin kan begeleiden. Verder heb je oog voor een optimale en efficiënte organisatie.

  Indien je ervaring hebt met BIM modelleringen (Revit, BIM 360) en typebestek 270 is dit een absolute plus.

  De woorden duurzaamheid en innovatie brengen een spontane fonkeling in jouw ogen teweeg. Verder ben je bereid jouw kennis en vaardigheden voortdurend aan te scherpen, te vernieuwen en te verruimen aan de hand van opleidingen, nieuwe ervaringen en leadershipprogramma’s.

  Een sterk organisatievermogen, vlotte communicatie skills en een klantgerichte aanpak maken van jou een gerespecteerde ontwerpleider.

  Aanbod

  People First is de Arcadis strategie ! Je komt terecht in een boeiende en aangename werkomgeving waar ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden centraal staan.

 • Jouw job heeft zin. Je werkt in een maatschappelijk betrokken bedrijf. Wij geloven dat samenwerking leidt tot meer waardevolle en innovatieve ideeën.
 • Diversiteit verscherpt onze concurrentiepositie en draagt bij aan de kracht van het bedrijf. Daar pluk jij elke dag de vruchten van.
 • Daarom promoten wij zeer actief een werkomgeving waarin elk individu gelijke kansen krijgt om zijn / haar potentieel te ontplooien.

 • Je geniet een evenwichtige work-life balans met flexwerk en glijdende werkuren en thuiswerk. Nog voor corona ons verpllichtte tot thuiswerk, waren alle Arcadianen gewend om regelmatig van thuis te kunnen werken.
 • Ook tijdens deze periode hebben we onze kantoren zoveel mogelijk opengehouden, zodat je zelf kan bepalen waar je werkt; in een van onze 6 kantoren, of van thuis uit ...

 • Je krijgt een uitgebreid pakket extralegale voordelen : maaltijdcheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering, extra verlofdagen, kortingen voor je privé aankopen, ecocheques,
 • Daarnaast krijg je heel wat mobiliteitsvoordelen (ook in combinatie met een bedrijfswagen) : volledige terugbetaling openbaar vervoer, een fietsvergoeding,
 • En ook dit nog : met het Flex Income Plan stem je je loon perfect af op jouw privé- en professionele situatie.
 • Heb je verdere vragen? Aarzel niet en neem contact op met Ingrid Verbruggen, Recruitment Consultant bij Arcadis, op het nummer +32 479 92 95 98.

  Hebben we meteen jouw interesse gewekt? Stuur dan jouw CV naar i.verbruggen jobsarcadisbelgium.be en wij behandelen jouw kandidatuur in alle discretie verder.

  Heel graag tot binnenkort!

  Publish date

  Tue Nov 03 00 : 00 : 00 UTC 2020

 • 32479929598
 • i.verbruggen jobsarcadisbelgium.be

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier