Senior Industrieel Vormgever (Eeklo) - Internationale firma - Bedrijfswagen!
AGO Jobs & HR
Eeklo, Oost-Vlaanderen, BE
19 uur geleden
source : Jobat

AGO Technics is op zoek naar een Industrieel vormgever in de regio van het Meetjesland. Jouw takenpakket bestaat uit de volgende zaken : -

Je bent verantwoordelijk voor de productontwikkeling in de firma wat betreft ontwerp, kostenberekening, etc. - Je zal de ontwikkeling van deze producten coördineren en begeleiden inzake design en materiaal aankoop.

 • Samen met internationale teams werk je verder aan de strategische plannen omtrent het product. - Tenslotte zal je ook instaan voor de continue verbetering van het product en het minimaliseren van de kosten.
 • Je beschikt over een Master industriële wetenschappen of een gelijkaardige richting. Je kan een goede kennis van MS office voorleggen, en indien je over een basiskennis autocad beschikt is dit zeker een plus.

  Sterke communicatieve en persoonlijke vaardigheden zijn een troef binnen deze functie. Je bent bereid om af en toe naar het buitenland te reizen.

  Tenslotte kan je een vloeiende kennis Engels voorleggen, indien deze gepaard gaat met een basiskennis Duits dan ben jij misschien wel de persoon waar wij naar op zoek gaan!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier