CNC operator waterjet en laser
Recrewtment
Mechelen, Antwerp, BE
2 dagen geleden
source : Monster

Voor onze klant in Mechelen, een snijcentrum gespecialiseerd in het snijden van metaal en hout, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde CNC operator om te werken met waterjets en lasers.

Wat zijn je taken als CNC operator? Als CNC operator sta je in voor het instellen en afstellen van CNC gestuurde machines (lasers en waterjets) om zo metalen onderdelen uit te snijden Je zorgt ervoor dat de productie hiervan zo rendabel mogelijk is Verder denk je mee aan mogelijke verbeteringen tijdens de productie, van tekening tot eindresultaat Kleine technische defecten worden door jou als CNC operator opgelost Dagelijks rapporteer je je uitgevoerde werk aan de ploegverantwoordelijke Er kunnen ook aanvullende activiteiten bijkomen, naargelang het eigen kunnen (bijvoorbeeld lassen,.

 • Tot slot zorg je voor een nette en georganiseerde werkomgeving Wat verwachten wij van een CNC operator? Je hebt als CNC operator ervaring in het instellen en afstellen van CNC gestuurde machines Bij voorkeur ben je in het bezit van een middelbaar diploma in een technische richting Technische plannen lezen is voor jou een fluitje van een cent Je werkt ordelijk en bent kwaliteitsbewust Fysiek zwaar werk is voor jou geen probleem (heffen en tillen van zware metalen onderdelen) Mocht je kunnen rijden met een heftruck en heb je een heftruckattest, dan is dit zeker een pluspunt Wat kan je van ons verwachten als CNC operator?
 • We bieden je een voltijds contract met optie vast aan Je werkt van maandag tem vrijdag in een 2-ploegensysteem (vroeg / laat) Daarnaast ontvang je een marktconforme verloning aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques Tot slot zijn er heel wat interne opleidingsmogelijkheden die worden aangeboden

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier