Area Sales Manager (M/V)
Impextraco
Belgium
3 dagen geleden

Area Sales Manager (M / V)Click the arrow to learn more about this job opportunity Impextraco is een toonaangevende producent en leverancier van micro-

ingrediënten voor de veevoederindustrie. Deze internationale speler uit Heist-op-den-Berg ontwikkelt en commercialiseert functionele ingrediënten die zowel het voeder als dier beschermen en de nutritionele kwaliteit van veevoeders optimaliseert.

Impextraco, geleid door een familie die sinds 4 generaties actief is in de agro-industrie, engageert zich om kosteneffectieve oplossingen aan te bieden die de dierprestaties op een efficiënte en duurzame manier verbeteren.

Vanuit zijn vestigingen in Europa, Brazilië, Mexico, China, Thailand en Nigeria is deze onderneming actief in meer dan 90 landen.

Momenteel heeft Impextraco een uitdagende opportuniteit voor een (M / V) : AREA SALES MANAGERInternationale verkoop van micro ingrediënten voor de veevoeder industrie Belangrijkste Verantwoordelijkheden : Je bent verantwoordelijk voor de promotie, verkoop van micro-

ingrediënten (bijvoorbeeld vitaminen, mineralen, aminozuren) voor de veevoederindustrie binnen Europa en Asia Pacific (APAC).

Vanuit de hoofdzetel in Heist-op-den-Berg, waar zich tevens het productie- en distributiecentrum bevinden, commercialiseer je onze producten naar veevoeder-

en premixproducenten. Je beoogt duurzame handelsrelaties en je weet de noden van de klanten goed in te schatten. Ter ondersteuning van en bij afwezigheid van de customer service officer verzeker je zelf een professionele customer service en de volledige administratieve verwerking van de bestelling.

Je houdt het klanten-, leveranciers- en artikelenbestand in ons ERP programma up-to-date. Je volgt verkooprapporten kort op en onderneemt actie waar nodig.

Je volgt markttrends en prijsevoluties en business opportuniteiten binnen de nationale en internationale veevoedermarkt op de voet.

Je maakt samen met je collega’s deel uit van het commercieel team binnen de afdeling XTRA-PERFORMANCE®. Als teamplayer kan je soepel en correct omgaan met je collega’.

Uw Profiel : Je genoot een hogere opleiding gerelateerd aan talen en / of internationale handel (of gelijkwaardig door internationale handelservaring).

Je kan min. 3 jaar internationale verkoopervaring voorleggen en bent vertrouwd met internationale import-export handelsdocumenten en regelgeving.

Enige ervaring in verkoop van grondstoffen, micro-ingrediënten voor (dieren)voeding of chemische industrieën is vereist.

Je getuigt van gedrevenheid, flexibiliteit, toewijding en de hoogste commerciële deontologische standaard in de relatie met uw klant.

Je bent authentiek en een loyale, vlotte medewerker. Je bent cijfermatig en hebt een goed geheugen. Je weet de noden van de klant goed in te schatten.

Ervaring met andere culturen is in deze een troef. In deze snel evoluerende markt ben je in staat om toegevoegde waarde te creëeren door vooruit te kijken.

Gezien je veelvuldige internationale contacten druk je je, zowel gesproken als geschreven, zeer vlot uit in het Engels. Een goede kennis van Frans en Duits of een andere taal is een voordeel.

We bieden : Een boeiende internationale en commerciële job in een financieel gezond bedrijf met een uitstekende reputatie in de agro-

industrie. Een degelijke interne opleiding. Je komt terecht in een horizontale bedrijfscultuur waarin iedereen in team hetzelfde doel nastreeft.

Een loon overeenkomstig je inzet en competenties. Een adrenalineverwekkende microbe die je bijt en je nooit meer loslaat.

Ben jij de files ook beu en is dit de job van uw dromen? Stuur je cv en motivatiebrief naar onze HR-afdeling, ter attentie van Sabine Jacobs.

Voor meer informatie : 015 / 23 72 43. Je kandidatuur wordt snel en discreet behandeld.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier