Silo-operator (bulkbelader) (m/v)
Konvert Interim Beveren
Kallo, BE
5 dagen geleden

Profiel

Voor een logistiek sterke onderneming in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar een silo-operator (m / v). Dit houdt in dat je zal werken als afvuloperator van silo's met bulkproducten, tanks laden met bulkproduct en ook met de vorklift zal rijden.

Deze betrekking is voornamelijk in de vroege shift en de dagploeg, maar er zijn ook een aantal late shiften. Flexibiliteit is een vereiste.

Je takenpakket bestaat uit - Bulkwagens laden met het product - Het spoelen van silo's - Het uitladen van containers met de heftruck Belangrijk is dat je geen hoogtevrees hebt.

Aanbod

De belangrijkste parameters (het energieverbruik, temperatuur, pH, ...) en het verloop van de verschillende productiefases (verbranding, ontzwaveling van de olie, .

 • controleren. Afwijkingen identificeren op basis van meetresultatenBijsturingen en hun urgentie bepalenInformatie aan de betrokkenen bezorgen.
 • De belangrijkste parameters van het energieverbruik, temperatuur, pH, ... en het verloop van de verschillende productiefases (verbranding, ontzwaveling van de olie, .

 • controleren. De uitrusting en installatie controleren (luchtflessen, inlaatkleppen, ...)Het geheel beveiligen. De werkingsgegevens van de installatie (energieverbruik, .
 • of gebeurtenissen (incidenten, ...) bijhouden en analyseren. Grondstoffen of (afgekeurde) producten controleren en indien nodig bijstellen door toevoeging van chemische stoffen, .
 • Installaties controleren (inspectierondes, ...) en stalen nemen. Overdracht, circulatie en bestemming van producten of afvalwater controleren (pipeline, .
 • Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren. Storingen en hun oorzaken in de installaties opsporenWerkaanvragen aan de dienst onderhoud opstellen.
 • Verrichtingen uitvoeren op de installatie of uitrusting bij het bedienen of onderhouden ervan Je komt terecht in een toonaangevend bedrijf in de logistieke sector.

  Het bedrijf biedt jou werkzekerheid en optie tot een vast contract.

  Vereiste kwalificaties

 • Je kan in ploegen werken - Je hebt geen hoogtevrees - Je kan eenvoudige berekeningen maken (zonder rekenmachine!) - Je werkt graag buiten - Ervaring is een pluspunt maar geen vereiste - Je spreekt zeer goed Nederlands of vloeiend Engels - Je beschikt bij voorkeur over eigen vervoer
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier