Financiële Auditor vr kantoor met andere visie op Audit!
Austin Bright
Antwerp, Antwerp, BE
1 dag geleden
source : Monster

Met de oprichting van dit bedrijfsrevisorenkantoor wilden zij één doel specifiek behalen : het geven van een andere kijk op de Audit.

De lange, eentonige dagen worden hier ingeruild voor dagen gevuld met variatie, dynamische gesprekken met klanten en interessante bevindingen.

Momenteel gaat de zoektocht uit naar een nieuwe collega om deze visie te versterken. Sta je aan het begin van jouw carrière, of heb je al een eerste ervaring opgedaan in de financiële audit?

Bezorg ons dan vandaag nog jouw CV en wie weet begin jij binnenkort in deze uitdagende functie! Financiële auditor DE VERANTWOORDELIJKHEDEN Jouw senior collega zal jou alle kneepjes van het vak leren.

Hij of zij neemt jou mee op sleeptouw en zorgt er voor dat je de ervaring op doet die je nodig hebt. Samen gaan jullie op pad om de financiële audits uit te oefenen bij klanten.

Je voert de controle uit op de boekhouding en zorgt dat alles perfect in orde is. Je zal in verschillende sectoren werkzaam zijn.

Op deze manier kun je binnen elke sector de nodige ervaring op doen. Zodra jouw kennis en ervaring toenemen, zal jouw takenpakket uitbreiden! Financiële auditor HET PROFIEL Je bent in het bezit van een Master in de Handelswetenschappen of een Master diploma in een economische richting.

Bovendien wil je je daarnaast constant bijscholen. Hierdoor komt jouw doorzettingsvermogen goed uit de verf! Je draaide minstens 1 auditcyclus mee en hebt dus al kunnen zien hoe het er aan toe gaat.

Je kan omschreven worden als een teamplayer, bent analytisch ingesteld en leert graag zoveel mogelijk bij! Jouw doorzettingsvermogen siert je.

Financiële auditor HET AANBOD Doordat het kantoor een andere kijk heeft op de audit, is geen dag hetzelfde hier. De variatie in jouw takenpakket, het constant in contact staan met klanten en de fijne sfeer onderling maakt het nog beter! Je krijgt een aantrekkelijk salarispakket aangeboden.

Dit omvat een bedrijfswagen met tankkaart, een brutoloon dat afhankelijk van je opgedane ervaring op kan lopen tot €38.000 op jaarbasis, en een hospitalisatie-

en groepsverzekering. De kans om met jouw IBR-stage aan te vangen om zo meer ervaring en kennis op te doen. Hierbij ontvang je ook de ondersteuning die nodig is.

Naarmate jij meer ervaring op doet krijg je meer verantwoordelijkheden toebedeeld. Je kunt hier jouw carrière zeker verder uitbouwen! Zie jij jezelf hier werken als financiële auditor?

Wacht niet langer en bezorg ons je CV via apply austinbright.com Je kunt ons ook bereiken op het nummer 02 / 808 33 55. Sophie & Ilse zorgen steeds voor een confidentiële behandeling van je kandidatuur.

Keywords : Audit / IBR / Bedrijfsrevisor / Auditor / Auditkantoor / Auditorganisatie / Antwerpen

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier