Specialist Werving & Selectie Regio Vlaams-Brabant
Christelijke Mutualiteit
Kessel-Lo
3 uur geleden

Omschrijving van de vacature

CM helpt niet minder dan 4,5 miljoen mensen om gezond en gelukkig te leven. Hoe dat kan? Dankzij de dynamiek van onze medewerkers! Zij slaan elke dag de handen in elkaar om resultaten te boeken.

Ze worden gedreven door solidariteit en willen samen vooruitgaan. Hun inspanningen worden erkend, want ze krijgen tal van kansen om zich te ontwikkelen en te groeien in hun job.

Dat alles op een werkplek waar ook waarde wordt gehecht aan de balans tussen werk en privé. Maar je moet ons niet zomaar geloven.

Vraag het gewoon aan iedereen die hier werkt. Ze zullen het graag bevestigen : Bij ons leeft het.

Dit zoeken we

Is de zoektocht naar de geschikte CM medewerker op jouw lijf geschreven? Krijg jij energie als je, samen met de managers en Business Partners, de juiste talenten in huis haalt?

Je hebt een passie voor het werken met mensen? Dan ben jij de Specialist Werving & Selectie die we zoeken!

Jouw uitdagingen

Voor de regio Vlaams-Brabant beheer je een portefeuille van selectieprocedures van A tot Z. Je maakt deel uit van het team selecteurs en rapporteert aan de Teamverantwoordelijke, en in 2de instantie ook aan de directeur Talent.

Concreet heb je volgende verantwoordelijkheden :

 • Je voert selectieopdrachten uit voor de regio Vlaams-Brabant. Je werkt daarvoor in nauw overleg met de Teamverantwoordelijken en met de Business Partners.
 • Je volgt selecties van A tot Z op : intakegesprek met het management, het opstellen en adequaat verspreiden van de publicatie, sollicitatiegesprekken voeren, het salarisvoorstel opmaken en de contractondertekening beheren.
 • Je volgt de verschillende selecties op in onze elektronische tool.
 • Je beheert rekruterings- en employer branding initiatieven (organisatie van jobbeurzen, zoeken naar ambassadeurs, online-aanwezigheid van CM, )
 • Je ondersteunt de Selectieverantwoordelijke in bepaalde projecten en geeft hem / haar regelmatig feedback over de samenwerking met externe leveranciers en partners.
 • Je informeert de procesverantwoordelijke over problemen ter optimalisatie van het proces rekrutering en selectie.
 • Gewenst profiel

 • Je hebt een Bachelordiploma HRM of gelijkwaardig door ervaring in het domein HR. Je hebt ervaring in rekrutering & selectie, of je bent bereid je hierin te bekwamen.
 • Bij voorkeur heb je theoretische kennis van selectietechnieken (STAR methodologie) en competentieconcepten.

 • Op basis van het vertrouwen en de autonomie die je krijgt, neem je je verantwoordelijkheden volledig op.
 • Je werkt nauw samen met de klant en integreert de feedback van de klant in je werk.
 • Je neemt initiatieven en je neemt de zaken actief in handen.
 • Je hebt een goede kennis van het Nederlands.
 • Je werkt voor de regio Vlaams-Brabant
 • Ons aanbod

  We bieden jou een voltijds contract onbepaalde duur vanuit Kessel-Lo en / of Haren. Deze functie komt overeen met functiecode HRSE01, barema F.

  Bij CM heeft je werk een belangrijke maatschappelijke impact. Je maakt immers dagelijks het verschil voor onze leden. Zo kan je rekenen op een competitief en veelzijdig loonpakket.

  Bovendien krijg je de kans om werk en privé mooi in evenwicht te houden. Maar er is meer. Want wie dat wil, kan hier heel wat kansen grijpen.

  We bieden je tal van opleidingen en ontwikkelingsmogelijkheden. Je krijgt de ruimte om initiatieven te nemen. En je werkt mee aan uitdagende projecten.

  Wees er maar zeker van dat je nooit ter plaatse zult blijven trappelen. Zodat je als CM-collega al snel maar één conclusie zal kunnen trekken : Bij ons leeft het.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier