Finance Manager
Dixon & Company
Leuven, Belgium
18 uur geleden
source : Experteer

Locatie : Leuven Reference code : KVE-16472 Type : Finance, Controlling, Finance Management Toegevoegd op : 20 / 04 / 2020 Over onze klantZelden kom je binnen Finance een vacature tegen waar je als high potential zo’n mooie kans zal krijgen als hier.

Al een solide basis in audit en / of controlling en honger naar een uitdagende Finance Manager positie binnen een groeiende KMO?

Ben jij strategisch ingesteld, heb je een passie voor cijfers en het sturen van de business & financiering van een organisatie?

Is het antwoord op deze vragen JA, lees dan zeker verder! Voor een onderneming actief in media en marketing gaan we op zoek naar een Finance Manager die rechtstreeks zal rapporteren aan de CEO.

Dit bedrijf gespecialiseerd in kwalitatieve storytelling heeft een doordachte strategische re-design achter de rug waardoor hun omzet meer dan verdubbelde over de laatste 2 jaar.

Er is dan ook nood aan een sterke Finance Manager om mee zijn / haar schouders te zetten onder dit groeiverhaal.JobomschrijvingAls Finance Manager heb je een globaal en strategisch overzicht van het financiële beleid van de organisatie in zijn geheel en sta je in voor cashflow management.

Je stelt een periodieke management rapportering op voor de verschillende business units en staat in voor een geconsolideerde rapportering op bedrijfsniveau.

Als Finance Manager sta je in voor de jaarlijkse opmaak en naleving van budget, waar nodig pas je de forecasting aan.Je zorgt ervoor dat Finance een proactieve business partner is voor operations en lopende projecten.

Als sparringpartner challenge jij de Account Managers en afdelingshoofden met oog op budgetten en targets.Je werkt business cases uit rond financiële haalbaarheid van mogelijke investeringen en rentabiliteit van lopende projecten.

Je bent een gatekeeper inzake overheadkosten en volgt deze actueel op.Je bent contactpersoon voor het extern boekhoudkantoor en stuurt bij waar nodig.

Als Finance Manager sta je in voor alle interne en externe communicatie omtrent de financiële situatie van de onderneming.

Je stuurt een team aan, maakt deel uit van het directiecomité en rapporteert rechtstreeks aan de CEO.ProfielMasterdiploma in Economie of Finance.

Minstens 5 jaar relevante werkervaring in controlling en / of audit. Ervaring binnen de BIG4 is een sterke plus.Sterk in Excel.

Vloeiend in Nederlands en Engels.Verantwoordelijkheidszin, stiptheid en gericht op het behalen van deadlines.Je beschikt over de nodige dosis vertrouwen om zelfstandig in analyses te duiken en structuur te brengen in financiële processen.

Je beschikt over business acumen, hebt een kritische geest en kan helictoper view behouden.Je bent flexibel, toegankelijk, plichtsbewust en gaat nauwgezet tewerk.

Je bent communicatief en weet anderen respectvol te overtuigen van jouw perspectieven.AanbodIn deze rol sta je zowel dichtbij de business als het management en krijg je vanuit Finance een key positie en verantwoordelijkheden binnen de groep.

Je komt terecht in een warme, hechte groep collega’s die allen sterk geloven in dit bedrijf. Collegialiteit wordt gestimuleerd door leuke events en persoonlijke ontwikkeling door opleidingen.

Daarnaast kan je rekenen op een competitief salarispakket met extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier