Applications Support Officer IT
ADECCO EC VLAANDEREN NOORD
Antwerpen, Antwerpen, België
1 dag geleden
source : Jobat

When you need to be sure, dat is waar onze opdrachtgever voor staat. Bij dit bedrijf bieden ze jou namelijk double layer sureness, dubbellaagse zekerheid.

Als wereldleider op het gebied van inspectie, analyse en certificering, staan ze garant voor kwaliteit en integriteit en hebben ze een indrukwekkende diversiteit aan diensten.

Wereldwijd telt deze top employer bijna 100.000 enthousiaste medewerkers. In België geven ca 1850 collega's dagelijks het beste van zichzelf om de klanten zo efficiënt en professioneel mogelijk verder te helpen.

Bij deze top employer kan je steeds kiezen. Kies je voor verdiepen of kies je voor verrijken? We zijn niet alleen op zoek naar kandidaten die de diepte van hun vakgebied ingaan.

We zijn net zo hard op zoek naar verbinders, kandidaten die de indrukwekkende diversiteit aan diensten aan elkaar kunnen koppelen en daarmee de dienstverlening verrijken.

Voor de hoofdzetel te Antwerpen zijn wij op zoek naar een Applications Support Medewerker.

Functieomschrijving

De Applications Support medewerker is de ambassadeur bij uitstek voor de interne business lines, zowel bij installatie als support.

Je biedt technische 2e lijnssupport op meerdere ERP software pakketten, o.a. de Oracle E-Business Suite, waarvoor je een centrale rol opneemt.

Je begeleidt gebruikers bij hun probleemstellingen waarbij je hands-on zelfstandig op zoek gaat naar oplossingen of deze bereikt door het adequaat aansturen van de juiste teams in binnen- en buitenland.

Je bent hierin meer doener dan communicator en zorgt voor de nodige feedback aan de eindgebruikers.

Bij nieuwe applicatie upgrades zet je User Acceptance Testen op en coördineert deze alvorens ze in productie worden geplaatst.

Bij bedrijfsovernames bied je dankzij je financiële kennis ondersteuning bij data migraties of ben je voortrekker in het aansturen van ontwikkelaars om koppelingen te realiseren tussen de boekhoudkundige software van de betrokken bedrijven.

In je rol van application support medewerker verplaats je je af en toe naar de diverse afdelingen binnen de Benelux. Indien je beschikt over een bachelor diploma, bij voorkeur in IT of bedrijfsmanagement, zou dat een grote pus zijn.

Indien je ons daarbij kan overtuigen dat je dank zij je voorbije werkervaringen wel degelijk kan meepraten over boekhoudkundige thema's en beschikt over technische know how is dat helemaal top.

Het spreekt voor zich dat de ideale kandidaat enige affiniteit heeft met financiële en / of boekhoudkundige activiteiten.

Heb je reeds enige ervaring in het bieden van ondersteuning op ERP software pakketten, dan heb je tevens reeds een streepje voor.

In je rol van applications support medewerker ben je open minded ingesteld, leergierig, sociaal in de omgang, stressbestendig en communicatief vaardig, zowel in het Nederlands als in het Engels. Wat wij aanbieden :

Was je toch al aan het nadenken over jouw carrière? Misschien is dit dan wel een volgende stap. Binnen dit bedrijf kan je rekenen op een verantwoordelijke functie, een gezellig team van collega's en een aantrekkelijk salarispakket helemaal aangepast aan jouw kennis en ervaring (denk aan groepsverzekering, maaltijdcheques, etc...)

Wil je meer informatie over de functie en alle ins & outs van de sollicitatieprocedure? Stel je dan zeker kandidaat!

Onze Expert Centre Consultants / Coaches begeleiden jouw sollicitatie, geven jou tips en beantwoorden al jouw vragen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier