Data Analyst
Eurofins Belgium Digital Testing
Hasselt, Belgium
6 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Job DescriptionJe verkent en modelleert gestructureerde en ongestructureerde datasets om inzichten te genereren. Je werkt nauw samen met belangrijke partners in het hele bedrijf om kansen te begrijpen en vervolgens een analysebenadering te verkennen, ontwerpen en ontwikkelen.

Je brengt data op een visuele en analytische manier tot leven zodat deze makkelijk te begrijpen is. Jouw expertise en acties resulteren in rapporten die worden ingezet door onze onze organisatie met het oog op een goede besluitvorming richting een feilloze release van een klantenproduct (software).

Je ontwikkelt nieuwe ideeën rond data analyse waardoor we onze grenzen als organisatie kunnen verleggen in wat we doen. Op die manier geven we onze Quality Assurance datgene kan waardoor we uniek’ zijn.

Je verdedigt deze ideeën door hun potentieel te demonstreren door middel van prototypes en door hun zakelijke waarde over te brengen.

QualificationsEen eerste ervaring of meer dan stevige interesse met Deep Learning (AI) is een bonus.Je bent in staat om een nauwkeurige analyse, organisatie, verzameling en verspreiding van big data te doenEen bonus is als je kan werken met statistische pakketten voor het analyseren van grote gegevenssets (SAS, Excel, SPSS en andere)Je kent of hebt gewerkt met rapportagepakketten zoals Business Objects of gelijk(w)aardige pakettenMogelijks kennis van programmeertalen zoals R, Python, Javascript- of ETL-frameworksJe bent mee met de technische aspecten van databaseontwerp, datamodellen, segmentatietechnieken en datamining.

Je werkt graag eenvoudige oplossingen uit voor complexe problemen en hebt een iteratieve mindset.Uitstekende communicatie en interpersoonlijke vaardigheden in het Nederlands, met een vloeiende beheersing van het Engels.

Additional InformationWat mag jij van ons verwachten? Een marktconform loonWij werken altijd met de nieuwste technologieënJe krijgt een persoonlijk opleidingsbudget waarmee je zelf jouw vaardigheden kan versterken en evolueren als persoon,Je hebt onmiddellijk toegang tot de meest geavanceerde opleidingssites en opleidingsinstitutenZowel gezonde als guilty pleasure’ tussendoortjes om de dag door te komen

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier