Controller
Zorgbedrijf Antwerpen
Antwerpen, Antwerpen, België
4 dagen geleden
source : Jobat

Op zoek naar je (eventueel eerste) uitdaging als controller? Zoek niet verder! Zorgbedrijf Antwerpen heeft de perfecte job voor jou!

Wat doe je graag en kan je goed?

Wil je de (tijdens je studie) opgedane financiële expertise in combinatie met je analytische geest inzetten? Ben je ook nog eens klantgericht en is het bieden van geïntegreerde en solide bedrijfsoplossingen een soort tweede natuur?

Dan ben je klaar om je loopbaan als controller bij Zorgbedrijf Antwerpen vorm te geven!

Je werkt samen met collega-controllers proactief aan het maken van financiële plannen, kostprijsberekeningen en financiële analyses met betrekking tot investeringen.

Met je positieve, maar realistische bril denk je steeds in oplossingen. Hierdoor heb je impact op zowel de ontwikkeling van het patrimonium als op beleidsbeslissingen binnen Zorgbedrijf Antwerpen.

Als teamlid van de groep Financieel Beleid (8 VTE) heb je een cruciale rol in het planningsproces, sta je in voor de controle op cijfers en het opmaken van managementrapportering voor onder andere investeringen.

In dit kader voer je als controller regelmatige actuals- / budgetcontroles uit, inclusief analyses. Ook werk je nauw samen met andere afdelingen binnen ons bedrijf, waaronder Vastgoedontwikkeling & Patrimoniumbeheer.

Je werkt actief mee aan de verdere verbetering van de interne rapportering door middel van het bouwen van een nieuw rapporteringsprototype en simulatiemodellen.

Tevens draag je als controller bij aan het verder uitwerken van procesbeschrijvingen en de bewaking van de toepassing ervan.

Jouw opleiding en ervaring

 • Je bent leergierig (ook starters worden van harte uitgenodigd om te solliciteren) en in het bezit van een bachelor of master diploma in een economische richting, waarbij je een gedegen (theoretische) kennis van boekhoudkundige en financiële processen hebt opgebouwd.
 • Met je flexibiliteit , planmatigheid, resultaatgerichtheid en organisatietalent zijn deadlines geen probleem voor jou.
 • Je hebt een gedegen kennis van MS Office (Excel, PowerPoint, ).
 • Je communiceert vlot en staat open voor veranderingen.
 • Voltijds contract van onbepaalde duur, het arbeidsregime is bespreekbaar en aanpasbaar aan je noden;
 • Eerlijk en transparant salarispakket op A-niveau (afhankelijk van ervaring, maar minimaal € 3150 bij een voltijds contract);
 • Extralegale voordelen zoals een laptop en een smartphone, maaltijdcheques en hospitalisatieverzekering;
 • Terugbetaling van 80% van je openbaar vervoerkosten, een fietsvergoeding of een bedrijfsfiets.
 • Je wordt medewerker bij een ondernemend bedrijf in volle groei. Bij Zorgbedrijf Antwerpen krijg je bedrijfsbreed volop ruimte tot verdere ontplooiing en doorgroei.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier