(Junior) Controller
Zorgbedrijf Antwerpen
Antwerpen
5 uur geleden

Wat doe je graag en kan je goed?

Wil je de tijdens je studies opgedane financiële expertise in combinatie met je analytische geest inzetten? Ben je ook nog eens klantgericht en is het bieden van geïntegreerde en solide bedrijfsoplossingen een soort tweede natuur?

Dan ben je klaar om je loopbaan als controller bij Zorgbedrijf Antwerpen te starten!

Je ondersteunt collega-controllers proactief in het maken van financiële plannen, kostprijsberekeningen en financiële analyses met betrekking tot investeringen.

Met je positieve, maar realistische bril denk je steeds in oplossingen.

Als teamlid van de groep Financieel Beleid sta je in voor de controle op cijfers en het opmaken van managementrapportering voor de diverse investeringen.

In dit kader voer je als controller regelmatige actuals / budget controles uit, inclusief variantie analyses en sanity-checks.

Je werkt actief mee aan de verdere verbetering van de interne rapportering. Tevens draag je als controller bij aan het uitwerken van procesbeschrijvingen en de bewaking van de toepassing ervan.

Jouw opleiding en ervaring

 • Je bent een leergierige starter in het bezit van een master diploma in een economische richting, waarbij je een gedegen (theoretische) kennis van boekhoudkundige en financiële processen hebt opgebouwd.
 • Met je flexibiliteit, planmatigheid en organisatietalent zijn deadlines geen probleem voor jou.
 • Je hebt een gedegen kennis van MS Office (Excel, PowerPoint, ).
 • Je communiceert vlot en staat open voor veranderingen.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier