packaging engineer
ausy
brugge
6 dagen geleden

key responsibilities

Vandaag de dag worden er bij onze klant onderdelen verzonden in retourneerbare 'jigs', waarin verschillende onderdelen samen worden gekit.

Hun doel is om een specifieke selectie van de onderdelen in bulk te verzenden in plaats van per kit in de nabije toekomst. Dit met het oog op :

Het transport te optimaliseren (vullingsgraad en mogelijk minder / geen retourstroom)Een bepaald voorraadniveau te creëren dicht bij de productieAlleen uit te pakken wanneer nodigHet ruimtebeslag in het magazijn te verminderen

Uiteraard komen hierbij bepaalde uitdagingen kijken. Het is dus belangrijk dat we iemand vinden die kennis heeft van alle soorten verpakkingsmaterialen (karton, multiplex, staal,.

 • en ook weet hoe onderdelen beschermd moeten worden om risico's van beschadiging tijdens transport en opslag te vermijden.
 • De packaging engineer zal dan ook uitzoeken hij / zij best de onderdelen verpakt zodat ze gemakkelijk kunnen worden gevuld en teruggehaald zonder ze te beschadigen.

  Ook zal hij / zij goede stapelmethodes uitzoeken die het best werken voor de stellingen in een magazijn, rekening houdend met het milieu.

  Hij / zij zal dus moeten nadenken hoe men afval kan verminderen om afvalstromen te beperken.

  De onderdelen waar men over spreekt, kunnen alle soorten materialen zijn. Gaande van kleine, schadevrije onderdelen tot zeer grote en breekbare onderdelen.

  Deze moeten dus op een specifieke manier verpakt worden. Het uitdagende zal dus zijn om het meest optimale te vinden rekening houdend met de kosten en de kwaliteit.

  qualifications

  Uiteraard hebben wij voor deze functie dus iemand nodig die ervaring heeft in deze branche en dus alle uitdagingen (hierboven opgesomd) kan aangaan.

  De belangrijkste vereisen zijn dan ook :

  uitgebreide ervaringin staat zijn om nauw samen te werken met verschillende stakeholdersvertrouwd zijn met de nodige tools om te ontwerpenHands-onverantwoordelijkheid nemeneen goede kennis van het Nederlands in combinatie met Engels.

  key benefits

  Bij Ausy kan je rekenen op een bediendecontract van onbepaalde duur (type : vast contract) en een marktconform salaris, waarbij wordt gekeken naar ervaring en kennis, aangevuld met diverse legale voordelen, zoals :

  MaaltijdchequesEcochequesHospitalisatieverzekeringGroepsverzekeringNetto maandvergoedingVia cafetariaplan keuze uit een wagen met tankkaart en verzekering of een km vergoedingEindejaarspremie en dubbel vakantiegeld32 verlof- & ADV dagenToegang tot een platform met diverse kortingen bij allerhande aankopenJe krijgt een mooie bonus als je via jouw netwerk een nieuwe AUSY-collega aanreikt!

  Daarnaast zorgen we bij Ausy niet enkel voor een mooi loonpakket afgestemd op jouw ervaring en kennis, we bieden jou interessante projecten én zorgen voor een persoonlijke begeleiding doorheen al jouw projecten!

  Dit doen we door :

  Jouw ontwikkeling op de eerste plaats te zetten : zo kan je gebruik maken van onze Ausy University, je eigen Udemy account en staan onze inhouse Delivery Centers altijd klaar om jou te helpen bij concrete vragenProjecten op maat te zoeken : je start op één van onze projecten, wil je daarna een project waarin je andere skills kan ontwikkelen?

  Wil je eens in een andere sector aan de slag gaan? Wij gaan telkens op zoek op basis van jouw interesses en voorkeurenNetwork- en andere events : zo leer je niet alleen ons beter kennen, maar ook jouw collega consultants of kan je gewoon rekenen op een ontspannende (familie)dag

  Ben jij een freelancer? Wij hebben ook aan jou gedacht!

  We betalen jouw facturen tijdig en correct (30 dagen)Het team van recruiters, account manager en projectmanagers is betrokken bij je carrière en volgt deze nauw opTegen het einde van je project, zoeken we proactief naar je volgende uitdaging en zorgen we voor de nodige begeleidingOok jij kan rekenen op je eigen account van Ausy University waarmee je diverse opleidingen kan volgen

  Je hebt ongetwijfeld nog een aantal vragen. Twijfel niet en neem zeker contact met mij op en dan gaan we er samen nog eens door.

  0498 23 48 58

  elien.dhossche cx.ausy.be

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier