Projectlngenieur Elektriciteit
Whoohoo
Oost-Vlaanderen
1 dag geleden

Over het bedrijf

Als projectingenieur Elektriciteit kom je terecht in een team van 10 tekenaars en programmeurs, waar problemen worden besproken en opgelost.

Het is een groeiende organisatie met 45-tal werknemers in Roeselare.

Over de functie

Neem als ervaren E-plan tekenaar de klantopvolging erbij als projectingenieur.

Jij bent een technisch tekenaar Elektriciteit met minstens 5 jaar werkervaring, regio Roeselare en je wil nu graag jouw gemaakte tekeningen opvolgen bij de klant.

Als projectingenieur ben je verantwoordelijk voor industriële en automatisatie projecten, dit vanaf het begin t.e.m. de oplevering.

Dit voor zowel nieuwe als uitbreidingsprojecten. Hierin ondersteun je de klant met technisch advies. Daaropvolgend sta je in voor de voorstudie, ontwerp in E-

plan, berekening en de organisatie voor de uitvoering. Dit betekent overleg met de aankoop, montage, bordenbouw en klant.

Vervolgens sta je in voor de opvolging, testing en opstarting van het project.

Functie eisen

Je beschikt als projectingenieur over een master elektriciteit, met 5 jaar werkervaring als e-plan tekenaar. Vervolgens heb je kennis van Siemens en Schneider.

Wat bieden wij jou?

 • Beheer van projecten van A tot Z
 • Autonomie in wat je doet
 • Variatie aan projecten
 • Jouw organisatietalent komt goed van pas
 • Een goede groepssfeer
 • Aantrekkelijk loonpakket met extra legale voordelen
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier