Industrieel technieker elektriciteit (m/v)
Konvert Interim Herentals
Pulle, BE
6 dagen geleden

Profiel

Voor onze klant zijn we op zoek naar iemand die met hart en ziel kan bezig zijn met elektriciteit.Ben jij een flexibel persoon die absoluut geen last heeft van hoogtevrees?

Ben jij fysiek volledig in orde?Draag jij veiligheid hoog in het vaandel?Ben jij iemand met ervaring in het leiding geven en kan jij daarbij ook probleemoplossend denken?

Heb je een rijbewijs B?Wij zoeken een technieker industriële verlichting. Je zal werken uitvoeren op sporttereinen, bedrijventerreinen, langs de openbare weg, in productiehallen etc.

Bezorg ons dan zo snel mogelijk je c.v. op herentals.interim konvert.be of maak een afspraak 014 / 86.08.04

Aanbod

De elektrische installatie in werking stellen en controles uitvoeren. De kabels van industriële elektrische uitrusting aansluiten op machines, verlichtingspunten of stopcontacten.

De materialen kiezen en de voorraad grondstoffen en verbruiksgoederen aanleggen. De voortgang van de werkzaamheden en de uitvoering controleren.

Een diagnose stellen van storingen aan installaties en de defecte onderdelen herstellen. Een industriële elektriciteitskast plaatsen en uitrusten.

Industriele verlichtingsinstallaties installeren en aansluiten. Materiaal voor lage spanning plaatsen en aansluiten (schakelaars, stopcontacten, ).

Opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen plaatsen. Tracés realiseren voor het doortrekken van kabels (muren doorboren, dichtplamuren, ).

Verlichtingsinstallaties installeren en aansluiten Een marktconform loon. De mogelijkheid tot een vast contract.

Vereiste kwalificaties

Je bent een elektricien in hart en nierenRijbewijs BGeen hoogtevreesje bent fysiek in ordeErvaring in leiderschap is een pluspuntJe bent een probleemoplossend denkerJe hebt geen 9 to 5 jobmentaliteit

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier