Werkplaatstechnieker Heftrucks met laservaring | Atelier A-Merk
Manpower
Wijnegem
1 dag geleden

Job Description

Als werkplaatstechnieker ben je verantwoordelijk voor zowel het elektrotechnisch-, mechanisch alsook hydraulisch onderhoud.

Dit zijn de grotere onderhoudswerkzaamheden die niet ter plaatse bij de klant uitgevoerd kunnen worden. Daarnaast komen er ook trucks binnen voor herstellingen of storingen.

Dit zijn werkzaamheden zowel mechanisch, elektrisch, hydraulisch of gericht op software afhankelijk van het toestel. Je werkt in dagdienst van 08u00 tot 16u30 en komt terecht in het atelier.

Client Description

Manpower Permanent Placement - Technics is de divisie binnen Manpower die gespecialiseerd is in technische profielen. Wij maken er onze doelstelling van om u de interessantste jobs te bieden op maat van uw ervaring en verwachtingen.

Wij dragen graag bij aan uw toekomst. Want uw toekomst, dat is ons objectief! Voor onze klant, verkoper van het A-merk voor interne logistiek rollend materieel, zijn wij op zoek naar een (m / v) Werkplaatstechnieker voor de vestiging in Wijnegem :

Candidate Profile

Voor de functie van werkplaatstechnieker beschik je over een technisch diploma richting mechanica, elektromechanica of beschikt over relevante werkervaring.

Je hebt technische bagage richting elektro-, diesel- en lpg motoren, mechanische kennis, hydraulica, pompen, tig lassen en goede basis elektriciteit.

Je komt terecht in het atelier waar ruimte is voor opleiding. Je spreekt vlot Nederlands. Als persoon ben je sociaal en werk je graag in teamverband.

Client Offer

Je komt terecht in een goed uitgeruste werkplaats met kwalitatief materiaal waarbij je een salaris krijgt in functie van je kwaliteiten.

Je ontvangt daarnaast ook ecocheques, groeps- en hospitalisatieverzekering en de mogelijkheid om overuren te recupereren of te laten uitbetalen.

Interesse in deze job? Maak een profiel aan op onze "Manpowerwebsite" en solliciteer op de job die je interesse heeft opgewekt.

Voor meer informatie, bel ons op het nummer 03 217 97 20 en vraag naar Yana Tilborghs.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier