Buyer
Manpower
Heverlee, Vlaams-Brabant, BE
5 dagen geleden
source : Jobat

Voor onze klant, actief in de medische farma industrie, zijn wij op zoek naar een aankoper. In deze functie word je enerzijds mede verantwoordelijk voor de aankoop voor het distributiecentra en anderzijds zal je instaan voor projectmatige aankopen.

Hierbij neem je het gehele "purchase to pay process" en de contractonderhandelingen met de leveranciers voor jouw rekening.

Bovendien ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van contacten met interne klanten en word je hét aanspreekpunt voor de verschillende leveranciers.

Enkele van jouw andere verantwoordelijkheden bestaan uit de ontwikkeling en implementatie van de "Sourcing strategies and Plans", het toepassen van KPI's waar nodig, het bepalen van het aankoopbudget en het uitvoeren van kostenbesparende en verbeteringsprojecten op zowel korte als lange termijn.

Voor de functie van Buyer beschik je over een hoger diploma in een Economische richting en heb je interesse in de farmaceutische industrie.

Je beschikt over een ruime ervaring als aankoper binnen een internationale omgeving. Je deinst er niet voor terug om een project van nul af aan uit te werken en je houdt van uitdagende onderhandelingen.

Je beschikt over een echte hands-on mentaliteit, je bent communicatief ingesteld en bezit een goede kennis van zowel het Nederlands als het Engels.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier