Onderhoudselektricien
WaW Jobs
Bekkevoort, BE
il y a 4j

Functieomschrijving

Je staat in voor het uitvoeren van de werkzaamheden met betrekking tot het aanpassen, herstellen en preventief onderhouden van installaties op elektrisch en programmatorisch vlak om een optimale werking van de productiemachines te waarborgen.

Dit kan gepaard gaan met kleine mechanische, pneumatische of hydraulische herstellingen. Je zorgt voor de administratieve opvolging van de uitgevoerde werken.

Functie-eisen

Je bent in het bezit van een technisch A2-diploma elektriciteit-elektronica of bent gelijkwaardig door ervaring. Je beschikt over de kennis van PLC-sturingen (S5 en S7), frequentiesturingen en hebt enige kennis van meet- en regeltechnieken.

Je bent eveneens in het bezit van een BA4, pluspunt BA5. In stresssituaties blijf je rustig en voer je elektrische herstellingen zelfstandig uit.

Jouw analytische geest lost storingen op en stelt verbeteringen voor. Je bent gedreven en hebt een gezonde dosis ambitie en doorzettingsvermogen.

Tenslotte heb je oog voor veilig werken.

Arbeidsvoorwaarden

Onze partner biedt je een interessante job met toekomstmogelijkheden in een tweeploegenstelsel, een aangename werksfeer, een gedegen opleiding en loon in verhouding tot de toegekende verantwoordelijkheden.

De plaats van tewerkstelling is Bekkevoort, gelegen op de grens tussen Vlaams-Brabant en Limburg, ver van de dagelijkse files.

Signaler cette offre d'emploi
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Postuler
Mon email
En cliquant sur « Continuer », je consens au traitement de mes données et à recevoir des alertes email, tel que détaillé dans la Politique de confidentialité de neuvoo. Je peux retirer mon consentement ou me désinscrire à tout moment.
Continuer
Formulaire de candidature