Onderhoudselektricien
WaW Jobs
Bekkevoort, BE
2 dagen geleden

Functieomschrijving

Je staat in voor het uitvoeren van de werkzaamheden met betrekking tot het aanpassen, herstellen en preventief onderhouden van installaties op elektrisch en programmatorisch vlak om een optimale werking van de productiemachines te waarborgen.

Dit kan gepaard gaan met kleine mechanische, pneumatische of hydraulische herstellingen. Je zorgt voor de administratieve opvolging van de uitgevoerde werken.

Functie-eisen

Je bent in het bezit van een technisch A2-diploma elektriciteit-elektronica of bent gelijkwaardig door ervaring. Je beschikt over de kennis van PLC-sturingen (S5 en S7), frequentiesturingen en hebt enige kennis van meet- en regeltechnieken.

Je bent eveneens in het bezit van een BA4, pluspunt BA5. In stresssituaties blijf je rustig en voer je elektrische herstellingen zelfstandig uit.

Jouw analytische geest lost storingen op en stelt verbeteringen voor. Je bent gedreven en hebt een gezonde dosis ambitie en doorzettingsvermogen.

Tenslotte heb je oog voor veilig werken.

Arbeidsvoorwaarden

Onze partner biedt je een interessante job met toekomstmogelijkheden in een tweeploegenstelsel, een aangename werksfeer, een gedegen opleiding en loon in verhouding tot de toegekende verantwoordelijkheden.

De plaats van tewerkstelling is Bekkevoort, gelegen op de grens tussen Vlaams-Brabant en Limburg, ver van de dagelijkse files.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier