Keukenadviseur - regio Gentbrugge (m/v)
Konvert Interim Gent
Gentbrugge, BE
18 uur geleden

Profiel

Door een snelle GROEI zijn we op zoek naar keukenverkopers om in TEAM te kunnen KNALLEN en er in Vlaanderen nog een groter SUCCES van te maken! Ben jij ENTHOUSIAST en heb jij een PASSIE voor al wat met INTERIEUR te maken heeft?

Lees dan snel verder!Uw uitdaging : je staat in voor de verkoop van keukens van A tot Z : - Klanten in de winkel benaderen en warm onthaal geven.

 • Analyse doen van de behoeften en de wensen van de klant.- Tekenen van de keuken en visualiseren voor de klant.- Verkoop verzilveren adhv uw offerte.
 • Dossier volledig op punt stellen zodat de plaatsing feilloos kan verlopen.- Keuken bestellen bij de leverancier + dubbele check op orderbevestiging.
 • Aanbod

  Afdelingen en de voorraad ordenen en bevoorraden (bijbestellen, defecte producten uit de afdeling nemen, ...). Betalingen ontvangen.

  Basisonderhoud van materiaal uitvoeren : Telefoniemateriaal (vervangen van batterijen, programmering, ...). De klant informeren over de diensten bij verkoop (korting, levering, gratis krediet, getrouwheidskaart).

  Basisonderhoud van materiaal uitvoeren : Informaticamateriaal. De klant verwelkomenDe wensen vaststellen en adviseren over de producten en diensten.

  De producten en artikels voorbereiden (etiketteren, diefstalbeveiliging, tags plaatsen, ...) en in de winkel of op een stand plaatsen.

  De klanten informeren over de verhuurmodaliteiten (contractvoorwaarden, waarborg, ...) van doe-het-zelfmateriaal (kettingzaag, betonmolen, polijstmachine, .

 • Contracten opstellen. De voorraad opvolgen, tekorten vaststellenBestellingen plaatsen. Goederen en producten ontvangenDe levering controleren.
 • Een organisatie boekhoudkundig en administratief beheren. Plannen voor keukens, badkamers, ... realiseren en de kostenraming voor realisatie uitwerken.

  Producten verkopen : Autoaccessoires. Producten verkopen : Beeld en geluid. Producten verkopen : Bouwmaterialen, metselwerk.

  Producten verkopen : Gereedschap, chemische middelen, ijzerwaren. Producten verkopen : Informatica. Producten verkopen : Inrichting voor buiten (omheining, chalets, .

 • Producten verkopen : Loodgieterij. Producten verkopen : Keukens, badkamers. Producten verkopen : Schoorstenen, kachels.
 • Producten verkopen : Schrijnwerk. Producten verkopen : Verwarming, airconditioning, isolatie. Producten verkopen : Telefonie - Onmiddellijk een vast contract!- Een vaste vergoeding (PC311) en een variabel gedeelte in de vorm van commerciële premies.

 • Een snelgroeiend bedrijf met doorgroeimogelijkheden.- Je werkt als volgt : van maandag tot zaterdag met een rustdag (3 dagen van 10u tot 18u30 - 1 dag van 13u tot 18u30 - zaterdag van 10u tot 18u).
 • Vereiste kwalificaties

  We zoeken iemand die : - Commercieel sterk is met een technische feeling.- Innemend, optimistisch en positief is om de dag te starten met een glimlach.

 • Ondersteuning en diensten op maat biedt.- Net dat beetje extra doet voor de klant.- Oog heeft voor detail.- De producten en diensten met zelfvertrouwen en zekerheid presenteert.
 • Proactief is in jouw follow-up.- Flexibel in verplaatsing naar een andere winkel indien nodig.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier